Fotbal international

Moment incredibil. Cum a fost primit Manolas, „călăul” Barcelonei, pe Santiago Bernabeu. Video

19.09.2018 | 22:15
Moment incredibil. Cum a fost primit Manolas, „călăul” Barcelonei, pe Santiago Bernabeu. Video
Cum a fost primit Manolas pe Santiago Bernabeu

Partida Real Madrid – AS Roma, contând pentru prima etapă din grupele Champions League, a avut parte de un moment inedit înainte de start.

Crainicul de pe „Santiago Bernabeu” a prezentat jucătorii celor două echipe, iar în momentul când i-a pronunțat numele lui Kostas Manolas, toți spectatorii au aplaudat. Fundașul Romei înscria golul decisiv în primăvară în victoria Romei 3-0 cu Barcelona, rezultat în urma căruia italienii se calificau în semifinalele Champions League, revenind de la 1-4 în manșa tur.

Cum a fost primit Manolas pe Santiago Bernabeu

Această performanță nu putea fi uitată ușor de fanii celor de la Real Madrid, iar rezultatul îl puteți vedea în clipul de mai jos.


Ce spunea Manolas după victoria cu Barcelona

”Nu mă intereseaza că am intrat în istorie, mă interesează că echipa mea s-a calificat în semifinalele Champions League în dauna celei mai bune echipe din lume, Barcelona.

Noi am crezut, am fost dezavantajaţi în tur când nu am primit două lovituri de la 11 metri, dar aici am arătat cine suntem, am arătat că Roma este o echipă foarte mare şi merită tot ce e mai bun.

Veneam după trei rezultate proaste, eram stresaţi, dar astăzi am crezut, toţi împreună, am dat totul, şi s-a văzut că atunci când avem fanii alături nu ne poate bate nimeni, a spus Manolas la finalul partidei Roma – Barcelona, 3-0.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri