News

Moment incredibil în emisiunea lui Mihai Gâdea. Prezentatorul Antena 3 nu s-a mai abținut: “Cine este lipsit de bun simț acum?”

Emisiunea ”Sinteza Zilei” de marți seara a adus momente tensionate în platou. Din pricina unui conflict verbal între invitați, Mihai Gâdea nu s-a mai abținut și a reacționat față de un politician AUR.
13.10.2021 | 07:58
Moment incredibil in emisiunea lui Mihai Gadea Prezentatorul Antena 3 nu sa mai abtinut Cine este lipsit de bun simt acum
ADVERTISEMENT

Ediția de marți a talk-show-ului ”Sinteza Zilei” de la Antena 3 a avut parte de momente extrem de tensionate între invitații lui Mihai Gâdea.

Doi parlamentari de la PNL și AUR, Pavel Popescu și Dan Tănasă, au avut un schimb de replici acid care, din pricina limbajului folosit, a necesitat intervenția prezentatorului.

ADVERTISEMENT

Iritat de cele spuse de politicieni, Gâdea s-a aprins și i-a amenințat pe aceștia că-i dă afară din platou. Dialogul cu reprezentantul AUR a fost unul realizat pe un ton foarte ridicat.

Tensiune în emisiunea lui Mihai Gâdea. Jurnalistul Antena 3 nu s-a mai abținut

Conflictul verbal dintre Tănasă și AUR a avut la bază, cum era de așteptat, chestiunea pandemiei de Covid-19 și campania de vaccinare.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, parlamentarul liberal s-a arătat revoltat de faptul că cei din partidului lui George Simion lansează acuzații legate de criza sanitară, de vreme ce ”mai mult de un an, au avut campanie anti-vaccin”.

”Mi se pare incredibil că cei de la AUR, astăzi, pot să acuze că iau foc spitalele, că nu se vaccinează oamenii, că mor românii în spitale, în condițiile în care, mai mult de un an, au avut campanie anti-vaccin!”, a acuzat Pavel Popescu.

ADVERTISEMENT

Replica lui Dan Tănasă a venit imediat.

”Mă plictisiți rău de tot, mă plictisiți de moarte, domnule Popescu. Voiam să completez că AUR este singurul partid parlamentar care a inițiat deja strângerea de semnături pentru o Comisie de anchetă cu privire la achizițiile din timpul pandemiei. Îi rugăm pe colegii de la PSD să sprijine acest demers, pe cei de la PNL și USR nu îi rugăm. În legătură cu anti-vaccinismul…”, a replicat Dan Tănasă.

Discuția a escaladat, iar Tănasă i-a reproșat liberalului că unica problemă a partidului aflat la guvernare în pandemie este partidul AUR.

ADVERTISEMENT

”De doi ani sunteți la guvernare și singura dumneavoastră problemă este AUR! Nu! Problema mea sunteți dumneavoastră”, a spus Dan Tănasă.

”Atunci, să nu veniți să aveți tupeul să vorbiți într-un studio de televiziune…”, a răspuns Pavel Popescu, conform DCNews.

Mihai Gâdea, intervenție în momentul apariției jignirilor

La un moment dat, parlamentarul AUR la făcut ”nesimțit” pe Pavel Popescu, fapt care a necesitat intervenția moderatorului.

”Stați puțin! Există o lege în România… Domnule Dan Tănasă, sunteți invitatul meu în această seară și rugămintea mea este… ascultați-mă! Vă opriți sau vă dau afară?!”, a spus Mihai Gâdea, în timp ce Dan Tănasă continua să vorbească pe un ton aprins. ”Puteți să mă dați afară!”, a zis acesta.

”Eu vă rog să mă ascultați, pentru că am ceva să vă spun și dumneavoastră vorbiți peste mine. Sunteți invitatul meu, vă tratăm cu respect (n.r. Dan Tănasă continua să vorbească). Eu vorbesc și dumneavoastră vorbiți peste mine?! Cine este lipsit de bun simț acum?!”, i-a reproșat Mihai Gâdea.

Lucrurile s-au mai calmat în momentul în care Dan Tănasă a renunțat la atacuri și chiar și-a cerut scuze față de Mihai Gâdea.

ADVERTISEMENT
Tags: