Sporturi

Moment incredibil la Campionatul Mondial de patinaj artistic. Și-a tăiat adversara cu patina: „A fost intenționat”. Video

23.03.2019 | 16:27
Moment incredibil la Campionatul Mondial de patinaj artistic Sia taiat adversara cu patina A fost intentionat Video

În această perioadă, în Japonia, are loc Campionatul Mondial de patinaj artistic. Competiția a avut parte de un moment extrem de controversat recent, care a făcut înconjurul presei internaționale.

Și-a tăiat adversara cu patina: „A fost intenționat”

Patinatoarea Mariah Bell, care reprezintă SUA, și-a tăiat o rivală de temut cu patina chiar la încălzire, înainte de începerea probei. Victima este sud-coreeană Lim Eun-soo. Momentul a fost surprins de un spectator prezent la eveniment, acesta publicând rapid clipul pe rețelele de socializare.

Pe imagini se poate vedea cum asiatica patinează liniștită, moment în care Mariah Bell vine din spate și o taie cu una dintre patine în timpul executării unui exercițiu. Compania care o reprezintă pe Lim Eun vine cu o versiune incredibilă: Bell ar fi premeditat acest atac de câteva luni. Atât Bell, cât și Lim s-au pregătit pentru turneul final mondial în Los Angeles, sub comanda aceluiași antrenor,  Rafael Arutyunyan.

„Bazându-ne pe probele pe care le avem în acest moment, care includ și un clip video cu momentul, nu e nicio dovadă că Mariah Bell a avut intenția să o rănească pe Lim Eun-soo” – a fost reacția Uniunii Internaționale de Patinaj.

„Pare că a făcut-o intenționat, judecând după cum Bell a venit din spate” – a fost răspunsul Al That Sports, compania de management a sportivei sud-coreene.

Conform The Insider, compania Al That Sports, care o reprezintă pe Lin, a mai dezvăluit că între cele două sportive există animozitate de câteva luni bune, perioadă în care Bell a agresat-o verbal și a amenințat-o pe Lim constant.