Fotbal intern

Moment incredibil la finalul meciului România – Serbia 0-0! Un suporter i-a pupat ghetele lui Cristi Săpunaru! Foto

14.10.2018 | 19:43
Moment incredibil la finalul meciului Romania  Serbia 00 Un suporter ia pupat ghetele lui Cristi Sapunaru Foto

La finalul meciului România – Serbia 0-0, partidă din etapa a patra a Ligii Naţiunilor, a fost marcat de un moment incredibil. Imediat după fluierul de final, unul dintre suporterii care au venit pe Arena Naţională a intrat pe gazon şi a făcut un gest neaşteptat.

În momentul în care jucătorii naţionalei României s-au apropiat de peluză, pentru a-i aplauda pe fanii care au venit la meciul cu Serbia, unul dintre suporterii a ajuns pe teren şi i-a pupat gheata lui Cristi Săpunaru. Stewarzii au vrut să intervină, însă fotbaliştii antrenaţi de Cosmin Contra i-a luat apărarea fanului rapidist. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Moment incredibil la finalul meciului România – Serbia 0-0! Săpunaru i-a lăudat pe fani

După momentul incredibil petrecut la finalul meciului România – Serbia 0-0, Cristi Săpunaru i-a oferit fanului tricoul pe care l-a purtat în partida din etapa a patra a Ligii Naţiunilor. Suporterul a revenit în peluză şi are motive să fie mândru cu “trofeul” obţinut de la fostul fundaş al Rapidului.

La finalul meciului de pe Arena Naţională, Cristi Săpunaru i-a lăudat pe suporterii care au venit pe Arena Naţională. “Suporterii au fost incredibili, ne-au susţinut timp de 90 de minute. Fanii au fost minunaţi. I-am apropiat de echipa naţională. Sperăm ca suporterii să rămână aproape de echipa națională, avem nevoie de ei”, a declarat Cristi Săpunaru la finalul meciului. Partida România – Serbia 0-0 a doborât recordul de asistenţă pe 2018, după ce în tribune au fost 48.513 de spectatori. Până la meciul de duminică, recordul era deţinut de CSA Steaua – Rapid 1-3 din Liga 4, când au asistat 36.277 de spectatori la derby-ul de pe Arena Naţională.