Fotbal international

Moment inedit în Cupa Ligii Angliei. Burton – Bournemouth a fost întrerupt de trei ori! De fiecare dată a căzut nocturna

25.09.2019 | 23:48
Moment inedit in Cupa Ligii Angliei Burton  Bournemouth a fost intrerupt de trei ori De fiecare data a cazut nocturna

Meciul Burton – Bournemouth, din Cupa Ligii Angliei, a fost oprit de trei ori din cauza întreruperii instalației de nocturnă. Totuși, arbitrii partidei au decis să reia jocul, chiar și după a treia pană de curent, iar pe tabela arbitrului de rezervă au fost arătate nu mai puțin de 28 de minute de prelungire.

Burton – Bournemouth a fost întrerupt de trei ori din cauza instalației de nocturnă

Una dintre cele mai controversate faze din această săptămână fotbalistică s-a petrecut în Cupa Ligii Angliei, unde Burton, formație din a treia ligă, a primit vizita celor de la Bournemouth, echipă de Premier League. Partida din șaisprezecimile competiției a fost întreruptă de trei ori, de fiecare dată din cauza instalației de nocturnă, care a cedat.

În ciuda celor trei întreruperi, oficialii meciului au decis să continue partida, iar pe tabela arbitrului de rezervă au fost arătate nu mai puțin de 28 de minute de prelungire. În cazul în care meciul ar fi fost suspendat, gazdele ar fi pierdut cu 0-3, fiind organizatori și ar interzis una dintre cele mai mari surprize oferite de această fază a Cupa Ligii Angliei.

Arbitrii au prelungit meciul cu 28 de minute. Sursă Foto: Twitter
Arbitrii au prelungit meciul cu 28 de minute. Sursă Foto: Twitter

Micuța formație din League One, al treilea eșalon fotbalistic din Albion, a învins cu 2-0 pe Bournemouth, echipă de Premier League. Valoarea cumulată a jucătorilor clubului Burton însumează doar 4.630.000 de euro, la mare distanță de echipa pe care au eliminat-o din Cupa Ligii, a cărui lot valorează 334.000.000 de euro.