Fotbal intern

Moment istoric! FCSB e pe ultimul loc în Casa Pariurilor Liga 1 după șapte etape!

26.08.2019 | 22:55
Moment istoric FCSB e pe ultimul loc in Casa Pariurilor Liga 1 dupa sapte etape

Înfrângerea suferită de FCSB la Mediaș, cu Gaz Metan, aduce o situație unică în istoria fotbalului românesc. FCSB și Dinamo, cele mai titrate cluburi din țară, ocupau ultimele două locuri în Casa Pariurilor Liga 1 după șapte etape.


UPDATE, 26 august, ora 22:30 / Dinamo și-a mărit avantajul la 2-0, după ce Dan Nistor a transformat penalty-ul obținut de Daniel Popa. La 1-0, Hermannstadt a ratat un penalty prin David Caiado. Apoi, Klimavicius a reluat cu capul și a dus scorul la 3-0. Dinamo termină etapa pe 9, în timp ce FCSB e pe ultimul loc!


UPDATE, 26 august, ora 21.26.  Dinamo a deschis scorul în meciul cu Hermannstadt, ceea ce înseamnă că, în acest moment, “câinii” reuşesc să treacă peste FCSB în clasament! Echipa lui Gigi Becali este pe ultimul loc în Casa Pariurilor Liga 1, lucru care nu s-a mai întâmplat niciodată după 7 etape în istorie!


FCSB și Dinamo ocupă ultimele două locuri din Casa Pariurilor Liga 1

Astfel, FCSB ocupă locul 13, cu patru puncte strânse în șapte etape, în timp ce Dinamo are numai trei puncte, însă în șase etape. „Câinii” pot trece peste marea rivală în clasament dacă vor obține cel puțin un punct în duelul de luni cu Hermannstadt.

Singura echipă pe care Dinamo a învins-o în acest sezon este nou-promovata Academica Clinceni, dar și în acel meci „câinii” au trăit intens, câștigând pe final de joc. În schimb, FCSB are o victorie chinuită cu Hermannstadt, scor 4-3, și a mai luat un punct din confruntarea cu Sepsi, regina remizelor în acest sezon. În acest moment, FCSB are cinci înfrângeri consecutive, serie unică în istoria clubului.

Vestea proastă pentru cele două echipe este că programul va fi încă și mai greu. FCSB joacă etapa viitoare acasă cu Viitorul, în timp ce Dinamo o înfruntă în deplasare pe Sepsi. Apoi, FCSB are meci la Craiova, iar Dinamo se duelează cu Botoșani. FCSB are ocazia să dea uitării această situație rușinoasă dacă se califică în grupele Europa League, iar pentru a reuși acest lucru e obligată să marcheze pe terenul lui Guimaraes, în meciul retur programat joi seara.