Fotbal intern

Moment istoric pentru Dinamo! Cătălin Hîldan Jr. a debutat pentru echipa a doua

02.04.2021 | 20:04
Moment istoric pentru Dinamo Catalin Hildan Jr a debutat pentru echipa a doua
Moment istoric pentru Dinamo! Cătălin Hîldan Jr. a debutat pentru echipa a doua. Sursă foto: prosport.ro
ADVERTISEMENT

Cătălin Hîldan Jr., nepotul „unicului căpitan”, a debutat pentru echipa a doua a „câinilor” și a creat un moment unic, încărcat de multe sentimente.

Momentul s-a petrecut în partida dintre Dinamo 2 și Concordia Chiajna 2, 5-0, meci în care a fost introdus în minutul 54, în locul lui Valentin Borcea.

ADVERTISEMENT

Cătălin Hîldan Jr. este fiul lui Cristi Hîldan, fratele „unicului căpitan”, iar fanii „alb-roșii” își pun mari speranțe în tânărul fundaș central.

Cătălin Hîldan Jr. a debutat la Dinamo 2

Cătălin Hîldan Jr. a debutat la Dinamo 2, sub comanda lui Sorin Colceag, noul antrenor al „câinilor”, care l-a înlocuit pe Emil Ursu, cel care a plecat de la echipă, după ce fanii „câinilor” i-ar fi impus să îl folosească pe Cătălin Hîldan Jr. din startul partidelor din Liga 3.

ADVERTISEMENT

„DDB m-a forțat să folosesc un jucător. Pe Cătălin Hîldan. Eu sunt crescut la Dinamo, iubesc Dinamo, nu o să vorbesc niciodată urât de Dinamo. Am fost în galeria lui Dinamo timp de 6 ani, am crescut în acest club și clubul Dinamo m-a ridicat ca om. Acolo m-am realizat.

Nu pot folosi jucători care nu merită să joace. Am avut o discuție cu unul dintre cei care conduc DDB acum două săptămâni, a venit pentru o discuție în particular cu mine. Mi-a spus că trebuie să îl forțez pe Cătălin Hîldan să joace”, a spus Emil Ursu pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

„În momentul de față nu poate să joace la echipa a doua!”

„Eu îl stimez pe nea Marin Hîldan, am jucat contra lui Cătălin Hîldan și l-am și antrenat, am respect pentru el din toate punctele de vedere.

Dar, ca un jucător să joace la echipa a doua, trebuie să fie cel mai bun la juniori. Atunci cu drag îl promovez și îl bag la echipa a doua.

ADVERTISEMENT

Am zis că în momentul de față nu poate să joace la echipa a doua, dar ce pot să fac pentru el este să îl las să se antreneze cu mine la echipa a doua și dacă mă ajută rezultatele, să îl debutez și să îi dau drumul ușor-ușor, să prindă încredere în el”, a mai spus Emil Ursu.

ADVERTISEMENT