Fotbal intern

Fanii din PCH au pus tunurile pe Grigore după petrecerea cu lăutari! Reacția fundașului lui Dinamo: ”E viața mea”

09.04.2021 | 23:16
Fanii din PCH au pus tunurile pe Grigore dupa petrecerea cu lautari Reactia fundasului lui Dinamo E viata mea
ADVERTISEMENT

Dinamo va juca în play-out-ul Ligii 1, însă fanii „câinilor” pregătesc un moment unic în România, chiar la partida cu Academica Clinceni.

UPDATE, 9 aprilie, ora 23:16 / Ricardo Grigore a reacționat după ce a fost certat în mod indirect de fanii lui Dinamo pentru petrecerea dată la împlinirea vârstei de 22 de ani.

ADVERTISEMENT

”Au mai fost meciuri în care am fost conduşi, dar nu în halul ăsta. Ne-am pierdut încrederea după primele două goluri şi s-a văzut că nu am avut o reacţie bună în prima repriză. A fost lipsă de responsabilitate, de marcaj. Mulţescu a zis să ne calmăm puţin la pauză, a zis să intrăm în joc, pentru că mai sunt 45 de minute.

Din păcate, trecem printr-o perioadă dificilă şi cuvintele sunt de nefolos în acest moment. Cred că se va rezolva problema cu salariile. Mai importantă e evoluţia echipei, ar trebui să ne concentrăm mai mult pe joc. Ar trebui să dăm mai mult şi să ne concentrăm pe Cupa României.

ADVERTISEMENT

La ce situaţie e în clasament, ne îngrijorează. Cel mai important e meciul următor. Aş vrea să nu se repete sezonul trecut. Suporterii sunt oameni care încearcă să salveze clubul. (n.r. – despre petrecerea dată de ziua sa) Nu vreau să-mi comentez viaţa personală în spaţiul public. E viaţa mea, nu vreau să comentez, îmi cer scuze dacă supăr pe cineva”, a declarat Grigore după Dinamo – Clinceni 1-3.


UPDATE, 9 aprilie, 22:31 / Fanii din “Peluza Cătălin Hîldan” a transmis un mesaj dur la adresa dinamoviştilor după înfrângerea cu Academica Clinceni, scor 1-3: “Aveți suporterii cei mai tari
Dar voi vreți manele şi dați bani la lăutari!”, aluzie la petrecerea cu lăutari organizată de Ricardo Grigore.

ADVERTISEMENT


ȘTIRE INIȚIALĂ, 9 aprilie, ora 20:15 /

„Câinii” vor da drumul unui balon cu aer cald, cel mai mare care s-a văzut în România, după cum menționează suporterii, iar tema de bază a ideii este „ridicarea din cenușă”.

Anunțul a fost făcut de fanii lui Dinamo prin intermediul paginii de Facebook „Peluza Cătălin Hîldan”.

ADVERTISEMENT

Momentul istoric pregătit de fanii lui Dinamo

Fanii lui Dinamo pregătesc un nou moment inedit în România, chiar în plină pandemie, accesul fanilor pe stadioane fiind în continuare interzis: „THE RISE Când eram mici, înălțam câte-un zmeu și eram în stare să stăm și două ore cu ochii ațintiți spre cer, spre bucata de hârtie suflată de vânt spre văzduh.

Am crescut, dar ochii noștri continuă să privescă în sus, pentru că toate idealurile noastre se confundă cu înălțimea. Astăzi, încercăm să ridicăm din țărână un uriaș prăbușit, un club imens de fotbal, căruia alții i-au frânt și i-au furat aripile.

THE RISE este un eveniment fără precedent în istoria peluzelor din toată lumea. Stadioanele sunt închise, dar cei din teren trebuie să știe că de fiecare dată am inventat ceva CA SĂ FIM ACOLO.

Și dacă porțile stadionului sunt închise, singura cale pe care putem ajunge acolo este din ceruri. De-acolo din înălțime, unde suporterii s-au aflat întotdeauna”.

THE RISE

Când eram mici, înălțam câte-un zmeu și eram în stare să stăm și două ore cu ochii ațintiți spre cer, spre…

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Vineri, 9 aprilie 2021

 

„Numai nebunii din PCH puteau să inventeze un astfel de moment!”

„Să nu ratați transmisia meciului din seara aceasta! CEL MAI MARE BALON cu aer cald care a fost văzut vreodată în România va fi ridicat în dreptul Peluzei Cătălin Hîldan, în timpul meciului. Băieții din PCH împreună cu The Machine Man vor fi pe platforma de sub nacelă, pentru a susține echipa.

CEVA CE NU S-A MAI VĂZUT NICIODATĂ PE VREUN STADION. Numai nebunii din PCH puteau să inventeze un astfel de moment!”, se mai anunță pe pagina de Facebook a PCH-ului.

„THE RISE (Ridicarea, Înălțarea) este tema încărcată de atâtea simboluri pentru noi și Dinamo:
– Ridicarea din cenușă și Învierea acestui club prin suporterii lui
– Prezența alături de jucători pe orice cale
– Dinamo ținută în viață de FLACĂRA ce arde continuu în inimile zecilor de mii de câini care se implică.
– APELUL NOSTRU PENTRU REDESCHIDEAREA STADIOANELOR!

Le mulțumim partenerilor DDB din echipa Machine Man Challenge pentru colaborare și pentru suportarea cheltuielilor ocazionate de această acțiune!

Le mulțumim tuturor instituțiilor implicate pentru sprijinul acordat acestei acțiuni: LPF, SMURD, Autoritatea Aeronautică Civilă Română, CS Dinamo!”, au mai notat „câinii”.

ADVERTISEMENT