Life

Moment jenant la Bravo, ai Stil! Celebrities! Cristina Șișcanu, cu posteriorul la vedere în fața juraților. Reacția lui Botezatu

13.09.2020 | 12:30
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu a făcut un adevărat spectacol în ultima ediție a emisiunii ”Bravo, ai stil” de la Kanal D.

Fostă concurentă a show-lui ”Survivor România”, vedeta a ieșit în evidență printr-o ținută complet albă, asortată cu o geantă crem și o eșarfă colorată, prin care i s-a văzut posteriorul în timpul unei defilări de pomină.

ADVERTISEMENT

Cristina a dorit să împresioneze jurații și și-a pus în evidență ținuta printr-un mers lasciv în jurul scenei, dar nu a prevăzut că rochia este un pic cam scurtă cât să-i permită mai mult de atât.

Cristina Șișcanu reușește să iasă în evidență oriunde își face apariția

La minutul 06:09 puteți vedea scena cu pricina.

În momentul în care vedeta a încercat să facă o piruetă, rochia a s-a ridicat un pic cam mult și astfel am putut vedea în toată splendoarea posteriorul ei dezgolit. Cristina nu a părut afectată sau jenată de acest incident. Mersul lasciv a continuat pe toată durata prezentării ținutei. A recunoscut că a avut emoții în emisiunea precedentă, dar a vorbit cu încredere și lejeritate despre ținuta pe care o purta în momentul respectiv.

ADVERTISEMENT

Ținuta cu care i-a creat surprize Cristinei a primit și laude, dar și critici. Balanța a fost echilibrată în favoarea concurentei aceasta declarând că nu intenționa să mai poarte alb în emisiune, dar și-a schimbat părerea după ce a văzut reacțiile finale ale juraților.

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu cu posteriorul dezgolit la TV.
Sursa foto: Youtube.com

Este soția celebrului jurnalist Mădălin Ionescu

Cristina Șiscanu are 35 de ani și este soția lui Mădălin Ionescu, moderator și prezentator TV (Antena 1, Kanal D, Național TV), alături de care are o fetiță. Cei doi s-au căsătorit în 2011.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare tv s-a alăturat emisiunii ”Bravo, ai stil!” în luna martie a acestui an, după ce anterior a făcut parte din echipa show-lui ”Survivor România”, desfășurat în Republica Dominicană, pe care însă l-a părăsit destul de repede.

Frumoasa șatenă s-a declarat entuziasmată de participarea în acestă emisiune, după cum chiar ea declară pentru DCnews.ro: „mă bucur foarte mult că am intrat în competiție, îmi doresc să învăț lucruri despre modă și stil, aici, de la cei mai buni. Unul dintre punctele mele forte este faptul că știu să combin piesele vestimentare”.

ADVERTISEMENT

În urma apariției din ultima ediție a emisiunii, Cristina s-a arătat optimistă cu privire la șansele de câștigare a show-lui. Vedeta Kanal D este născută în Ungheni, Republica Moldova și este o jurnalistă celebră. A debutat la TV la Antena 1, unde a avut o rubrică în  cadrul matinalului ”Canalul de Știri”.

Cum a reacționat Botezatu după scena surprinzătoare.

Cătălin Botezatu a fost prins în cadru într-o secvență apropiată celei în care Cristina și-a dezgolit posteriorul. Acesta înclina aprobator din cap. Creatorul de modă nu s-a declarat chiar încântat de ținuta ei: „Sunt detalii care contează și atunci când vrei să fii fată cu foarte mult stil, aceste detalii contează, așa spun eu, cel puțin. Pantofii nu se potrivesc deloc ținutei, nici genții aferente. Geanta nu îmi place. Eu vă spun întotdeauna, atunci când puneți pantofi, sandale, orice vreți voi de culoare albă, mare grijă! Pentru că e un teren minat. Nu toți pantofii de această culoare, albi, sau sandale sau ce vreți voi se pot asorta într-un mod fericit dacă nu sunteți niște connaisseurs. Atenție! Sunt derapaje mari. Am văzut, arătați ca niște, nu știu…par, poate să fie și cel mai scump pantof ever, poate deveni ieftin într-o combinație, uite, și de genul acesta. Nu știu, nu cred că e de brand sau nu, nu mă interesează, dar nu-mi place”, a spus el. Totuși, Cătălin i-a accordat steluța Cristinei.

ADVERTISEMENT