Life

Moment jenant la un post de televiziune din Ucraina! Unei prezentatoare i-a căzut dintele în direct. Cum a reacționat

16.07.2020 | 23:50
Moment jenant la un post de televiziune din Ucraina Unei prezentatoare ia cazut dintele in direct Cum a reactionat
ADVERTISEMENT

Transmisiunile în direct sunt imprevizibile și te pot pune în situații jenante tocmai atunci când ai impresia că deții controlul. A simțit-o pe propria piele prezentatoarea unui post de știri din Ucraina, căreia i-a căzut un dinte chiar în timp ce se afla în direct.

Da, ați auzit bine. Marichka Padalko, pe numele său, transmitea ultimele noutăți în legătură cu pandemia de coronavirus, moment în care s-a produs incidentul cu pricina. Ca o profesionistă desăvârșită, aceasta nu s-a panicat, ba chiar a încercat să salveze aparențele.

ADVERTISEMENT

A continuat să prezinte știrile, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, însă telespectatorii au sesizat momentul, dar și gaura rămasă, care în imaginile respective poate fi observată cu foarte mare ușurință. În ciuda glumelor făcute pe seama sa, jurnalista nu s-a supărat. Ba chiar a postat videoclipul pe conturile sale de socializare.

Moment inedit în Ucraina. Unei prezentatoare Tv i-a picat dintele în direct

Da, mi-am pierdut o parte din dintele din față astăzi”, a scris aceasta pe Instagram, spre amuzamentul fanilor. După ce au râs copios pe seama momentului inedit, prietenii virtuali au ținut să o felicite pentru felul în care a reacționat.

ADVERTISEMENT

Ce simpatică ai fost. Mi-a plăcut la nebunie momentul”, „Ai făcut față foarte bine acelui mic incident. Bravo, ai tot respectul meu” sau „Wow. Ai reacționat ca și cum ai pierde un dinte în fiecare zi”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de prietenii săi virtuali.

În direct pot să apară tot felul de incidente nedorite

Marichka Padalko nu este singura vedetă TV care s-a confruntat de-a lungul timpului cu situații jenante în timp ce se afla în direct. Italianca Barbara Francesca Ovieni, spre exemplu, le-a arătat telespectatorilor ceva mai mult decât aceştia se aşteptau să vadă.

ADVERTISEMENT

Frumoasa prezentatoare şi-a ridicat accidental fusta şi astfel le-a oferit tuturor o priveliște de neuitat. Imediat, imaginile au devenit virale, iar oamenii nu s-au putut abține și au recunoscut că au văzut lenjeria intimă. Totodată, realizatoarea unei emisiuni sportive din Mexic a lăsat audienţa cu gura căscată după ce şi-a ridicat rochia în direct pentru a arăta un tatuaj.

Claudia Guajardo face parte din echipa unui program popular, numit „Las Noches Del Futbol” (n.r.. „Nopţile fotbalului”). Mai mult, în timp ce transmitea prognoza meteo, o tânără a fost întreruptă de notificarea pentru actualizarea la Windows 10 apărută chiar pe computerul care transmitea imagini pe panoul verde.

ADVERTISEMENT