ADVERTISEMENT
Life

Moment jenant la un post de televiziune din Ucraina! Unei prezentatoare i-a căzut dintele în direct. Cum a reacționat

Autor: Bogdan Solomon | 16.07.2020 | 23:50
Moment jenant la un post de televiziune din Ucraina! Unei prezentatoare i-a căzut dintele în direct. Cum a reacționat
Această prezentatoare TV din Ucraina și-a pierdut un dinte în direct. Sursa foto: Captură

Transmisiunile în direct sunt imprevizibile și te pot pune în situații jenante tocmai atunci când ai impresia că deții controlul. A simțit-o pe propria piele prezentatoarea unui post de știri din Ucraina, căreia i-a căzut un dinte chiar în timp ce se afla în direct.

ADVERTISEMENT

Da, ați auzit bine. Marichka Padalko, pe numele său, transmitea ultimele noutăți în legătură cu pandemia de coronavirus, moment în care s-a produs incidentul cu pricina. Ca o profesionistă desăvârșită, aceasta nu s-a panicat, ba chiar a încercat să salveze aparențele.

A continuat să prezinte știrile, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, însă telespectatorii au sesizat momentul, dar și gaura rămasă, care în imaginile respective poate fi observată cu foarte mare ușurință. În ciuda glumelor făcute pe seama sa, jurnalista nu s-a supărat. Ba chiar a postat videoclipul pe conturile sale de socializare.

ADVERTISEMENT

Moment inedit în Ucraina. Unei prezentatoare Tv i-a picat dintele în direct

Da, mi-am pierdut o parte din dintele din față astăzi”, a scris aceasta pe Instagram, spre amuzamentul fanilor. După ce au râs copios pe seama momentului inedit, prietenii virtuali au ținut să o felicite pentru felul în care a reacționat.

Ce simpatică ai fost. Mi-a plăcut la nebunie momentul”, „Ai făcut față foarte bine acelui mic incident. Bravo, ai tot respectul meu” sau „Wow. Ai reacționat ca și cum ai pierde un dinte în fiecare zi”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de prietenii săi virtuali.

ADVERTISEMENT

În direct pot să apară tot felul de incidente nedorite

Marichka Padalko nu este singura vedetă TV care s-a confruntat de-a lungul timpului cu situații jenante în timp ce se afla în direct. Italianca Barbara Francesca Ovieni, spre exemplu, le-a arătat telespectatorilor ceva mai mult decât aceştia se aşteptau să vadă.

Frumoasa prezentatoare şi-a ridicat accidental fusta şi astfel le-a oferit tuturor o priveliște de neuitat. Imediat, imaginile au devenit virale, iar oamenii nu s-au putut abține și au recunoscut că au văzut lenjeria intimă. Totodată, realizatoarea unei emisiuni sportive din Mexic a lăsat audienţa cu gura căscată după ce şi-a ridicat rochia în direct pentru a arăta un tatuaj.

ADVERTISEMENT

Claudia Guajardo face parte din echipa unui program popular, numit „Las Noches Del Futbol” (n.r.. „Nopţile fotbalului”). Mai mult, în timp ce transmitea prognoza meteo, o tânără a fost întreruptă de notificarea pentru actualizarea la Windows 10 apărută chiar pe computerul care transmitea imagini pe panoul verde.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!