Fotbal international

Moment magic pentru Ștefan Radu! Joacă meciul 400 pentru Lazio împotriva lui Bayern Munchen

17.03.2021 | 22:02
Moment magic pentru Stefan Radu Joaca meciul 400 pentru Lazio impotriva lui Bayern Munchen
ADVERTISEMENT

Ștefan Radu va juca meciul cu numărul 400 pentru Lazio chiar împotriva lui Bayern Munchen, în returul optimilor de finală din UEFA Champions League.

În tur, campioana Germaniei s-a impus cu 4-1, iar soarta calificării pare să fi fost stabilită încă de atunci, însă Ștefan Radu și compania visează la o minune chiar pe terenul bavarezilor.

ADVERTISEMENT

În partida de la Roma, Ștefan Radu nu a putut juca din cauza unei accidentări, însă și-a revenit, iar Simone Inzaghi se bazează pe el.

Ștefan Radu, meciul 400 pentru Lazio împotriva lui Bayern Munchen

Ștefan Radu se află la al 400-lea meci al său la Lazio, pe care îl dispută chiar împotriva lui Bayern Munchen, deținătoarea trofeului Champions League.

ADVERTISEMENT

Fundașul român a fost felicitat de către Florin Răducioiu, care face plecăciuni în fața sa: „Mă înclin în fața acestui jucător, îmi pare extrem de rău că nu a putut să joace pentru naționala României și să ne ajute”.

„Vreau să mă întâlnesc cu el și să-l îmbrățișez, pentru că este un jucător admirabil. Repet, mă înclin în fața lui, joacă la un nivel înalt, într-un campionat care te epuizează total. Joci împotriva unor atacanți incredibili mereu. El a mai avut probleme, dar a revenit și s-a impus din nou”, a spus Răducioiu la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

Ștefan Radu mai are nevoie de 2 meciuri pentru a intra în istoria lui Lazio

Fostul dinamovist mai are contract cu Lazio Roma până pe 30 iunie 2021 și mai are nevoie de două partide pentru a deveni jucătorul cu cele mai multe prezențe în tricoul “bianco-celeste”, Giuseppe Favalli fiind deținătorul recordului, cu 401 de prezențe, iar românul a fost ales în echipa ultimului deceniu.

Cel mai probabil, dacă nu va apărea nicio accidentare, căpitanul lui Lazio va doborî și acest record, iar românul va intra pentru totdeauna în istoria formației din capitală.

ADVERTISEMENT

În partida tur dintre Lazio și Bayern Munchen, Ștefan Radu nu a jucat pentru că a simțit niște dureri, iar medicii au decis să-l opereze imediat de hernie inghinală. După intervenția chirurgicală, care a decurs foarte bine, jucătorul va fi nevoit să urmeze o perioadă de recuperare de 2-3 săptămâni.

ADVERTISEMENT