Sporturi

Moment nemaivăzut în tenis! Antrenorul a răbufnit pe teren! “Vrei să-mi pun rochia și să joc eu?” Video

13.04.2019 | 18:15
Antrenorul Sarei Sorribes Tormo a răbufnit pe terenul de tenis

Antrenorul Sarei Sorribes Tormo a răbufnit pe terenul de tenis! Ana Bogdan, ocupanta locului 124 WTA, a fost eliminată în optimile de finală, miercuri, cu scorul de 6-4, 4-6, 6-4, de iberica Sara Sorribes Tormo, locul 72 WTA şi cap de serie numărul 7. Partida a durat două ore şi 34 de minute. Totuşi, nu meciul în sine a asigurat spectacolul pe teren, ci ieşirea nervoasă a antrenorului Sarei Sorribes Tormo, German Puentes.

Antrenorul ibericei Sara Sorribes Tormo a avut o ieşire nervoasă pe terenul de tenis

Jucătoarea de tenis născută la Sinaia a fost martora unui moment cu adevărat şocant în momentul în care adversara ei, Sara Sorribes Tormo, a apelat la sfaturile antrenorului ei, ibericul German Puentes, însă acesta și-a vărsat cu vârf şi îndesat nervii pe eleva lui și a început s-o critice în termeni duri, repezind-o de câteva ori în văzul camerelor de filmat amplasate pe teren.

“De ce m-ai chemat? Vrei să-mi pun rochia și să joc eu? Sau vrei să-l chemăm pe tatăl tău să vină și să joace el? Tu trebuie să joci, tu trebuie să muncești. Nu te mai văita și pune mâna și muncește”, i-a transmis antrenorul ibericei, conform Periodista Digital.

Sara Sorribes Tormo, doar cuvinte de laudă pentru antrenorul ei

Chiar şi aşa, după meciul contra Anei Bogdan, Sara Sorribes Tormo a avut doar cuvinte de laudă la adresa antrenorului ei: “Pentru mine, German este ca un tată, iar eu sunt precum fiica lui. Nu eram profesionistă în acel moment, pentru că nu mă concentram. Nu aveam o atitudine bună. El și-a făcut treaba profesionist și suferea pentru că eu nu mi-o făceam. E o persoană pe care o iubesc, iar el vrea să scoată tot ce e mai bun din mine. Datorită lui am făcut performanță. N-am luat discursul lui ca fiind unul negativ”, a declarat aceasta.

Tags: