Life

Moment plin de emoție la Untold, în timpul concertului susținut de Inna. Primarul Clujului, Emil Boc, a ținut să aplaude gestul

Emil Boc a postat câteva imagini emoționante de la Untold, din timpul concertului pe care l-a susținut Inna la Cluj Napoca. Gestul făcut de oameni pentru un tânăr a fost aplaudat până și de edil!
07.08.2022 | 15:25
Moment plin de emotie la Untold in timpul concertului sustinut de Inna Primarul Clujului Emil Boc a tinut sa aplaude gestul
Inna, concert la Untold. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Concertul susținut de Inna la Cluj Napoca a scos la iveală că umanitatea nu a pierit de tot! Participanții de la Untold au asistat la unul dintre cele mai emoționante momente probabil de când se realizează acest festival de muzică electronică.

Emil Boc, impresionat de umanitatea de care au dat dovadă oamenii în timpul concertului susținut de Inna la Untold

Printre cei care au ținut să aprecieze gestul în mod public, ba chiar persoana care a postat povestea în imagini care fac cât o mie de cuvinte, este primarul municipiului Cluj Napoca, Emil Boc.

ADVERTISEMENT

Edilul se simte mândru de faptul că românii știu să dovedească atunci când trebuie că sunt oameni cu suflet mare. Așa că a publicat pe pagina sa de Facebook niște fotografii care n-au cum să nu-ți atingă sufletul!

Un tânăr, fan infocat al Innei, aflat în scaun cu rotile, a fost ridicat de oameni, cu tot cu vehiculul cu care se poate deplasa, pentru a o vedea mai bine pe celebra cântăreață. Băiatul a fost fotografiat de mulțimea înlăcrimată. Mulți dintre cei prezenți s-au bucurat pentru că au putut să îi îndeplinească dorința de a o vedea mai bine pe artista cu renume internațional.

ADVERTISEMENT
Un tânăr în scaun cu rotile, ridicat de mulțime să poată vedea concertul Innei de la Untold. Foto: Facebook

Un val de vedete colindă Cluj Napoca

Inna nu e singura muziciană din România care a fost prezentă anul acesta pe scena de la Untold. Un alt show la fel de apreciat a fost cel al trupei B.U.G. Mafia, văzut de câteva vedete de la noi. Printre cei care au asistat la show-ul Mafia sunt Ionuț Rusu, Ilona Brezoianu și Cucu Gram de la Noaptea Târziu.

Cluj Napoca a devenit capitala distracției începând de joi, 4 august 2022, când a început Untold, un festival care se ține de 8 ani în România.

ADVERTISEMENT

La evenimentul verii au fost prezenți artiști din întreaga lume. Invitatul special al acestui an este cântărețul columbian J. Balvin. Latino-americanul oncertează duminică, pe 8 august, în ultima zi de concerte pe bandă rulantă.

Așa cum era de așteptat, prin Cluj s-au perindat o serie de vedete dâmbovițene, precum Iuliana Beregoi și așa-zis-ul ei iubit, tiktokerul Ceanu Zheng, Andreea Esca, Corina Caragea și dansatorul și coregraful Emil Rengle.

ADVERTISEMENT
Tags: