Moment rarisim în tenis! Kyle Edmund a câştigat partida după doar 16 minute

Irina Aldea   
in Sporturi
11/04/2018, 10:23
Moment rarisim în tenis! Kyle Edmund a câştigat partida după doar 16 minute

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Întâlnirea dintre Kyle Edmund (26 ATP) şi cehul Jiri Vesely (65 ATP) a durat doar 16 minute! Edmund a ajuns dintr-un foc la 5-0, iar Vesely s-a retras, acuzând o accidentare. Acesta a fost prima victorie a lui Edmund de când a ajuns în semifinalele primului turneu de Mare Şlem al sezonului, Australian Open, la Indian Wells şi Miami fiind eliminate de la primul meci disputat.

În turul următor, favoritul numărul doi al întrecerii îl va întâlni pe câştigătorul partidei dintre Radu Albot şi Andreas Seppi. 500.000 de euro sunt premiile totale ale turneului de la Marrakesh.

Cele mai scurte meciuri din istorie

În Franţa a avut loc unul dintre cele mai scurte meciuri oficiale din întreaga istorie a tenisului. S-a întâmplat la turneul de la Bagneres-De-Bigorre, dotat cu premii în valoare de 25 de mii de dolari, unde cehul Tomas Fabian a cedat în doar 21 de minute în faţa lui Joffrey De Schepper. Acesta este unul dintre cele mai scurte meciuri din istoria tenisului, conform Tennis World USA. Cel mai scurt meci din istorie la băieţi s-a disputat în 1946, când Jack Harper l-a învins cu 6-0, 6-0 pe J. Snadiford, în doar 18 minute.

Închide ×