Life

Moment romantic ”stricat” de Răzvan Fodor! Imaginile surprinse la prima oră de Irina Fodor, în vacanța cu soțul. Video

Prezentatoarea de la Chefi la Cuțite, Irina Fodor, a plecat alături de soțul ei, prezentatorul de la Splash! Vedete la apă, într-o escapadă romantică, în minunata Grecie.
23.09.2022 | 13:38
Moment romantic stricat de Razvan Fodor Imaginile surprinse la prima ora de Irina Fodor in vacanta cu sotul Video
Prezentatoare de la Chefi la Cuțite, vacanță ”ruinată” de propriul soț, Răzvan Fodor. Sursa foto: instagram/ montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Irina Fodor, prezentatoarea de la Chefi la Cuțite, dar și de la emisiunea America Express, formează un cuplu cu Răzvan Fodor, prezentatorul de la Splash! Vedete la apă. Cei doi au devenit soț și soție în urmă cu mai bine de un deceniu și au împreună o fetiță, pe nume Diana.

Prezentatoarea de la Chefi la Cuțite, vacanță romantică ”ruinată” de propriu soț, Răzvan Fodor

Frumoasa Irina Fodor, prezentatoarea proiectului America Express, și soțul ei, prezentatorul de la Antena 1, au plecat într-o vacanță romantică în doi, așa cum fac an de an. Totul era la superlativ, doar că… un răsărit multicolor, un decor de vis în Grecia și un ”Fodor”, nu sunt ”ingredientele” care să facă o filmare perfectă.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irina Fodor (@irina_fodor)

Irina Fodor a vrut să imortalizeze momentul, numai că, așa cum scrie și pe instagram, totul a fost, aproape perfect.

V-am mai povestit eu că, o săptămână pe an, plecăm într-o vacanță doar noi doi. ❤️Până aici, totul perfect, nemaipomenit și romantic! 😋

Așadar, m-am trezit cu răsăritul ăsta frumos al Greciei în fața ochilor și m-am gândit să îl filmez, mai ales că aveam la dispoziție câteva secunde până se estompau culorile.

ADVERTISEMENT

Doar că eu sunt în vacanță cu Fodor”, este mesajul postat de prezentatoare de la Chefi la Cuțite.

Ce a spus Răzvan Fodor de a ”stricat” momentul romantic

În timp ce Irina filma camera în care se vede și partenerul ei de viață, încă aflat în pat, frumoasa vedetă se îndreptă cu telefonul spre exterior pentru a le arăta urmăritorilor și ce priveliște minunată au. Însă, pe fundal se aude Răzvan Fodor care ”strică” totul spunând: ”Vezi că adevăratul răsărit de soare este aici în pat”.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1, care este cu 14 ani mai mică decât soțul ei, îi răspunde ușor iritată: ”Perfect! Mi-ai stricat filmarea, Fodorică! Hai măi!”.

Povestea care i-a adus împreună pe Răzvan Fodor și pe prezentatoarea de la Chefi la Cuțite

Cei doi sunt împreună de pe vremea când prezentatoarea de la Chefi la Cuțite era studentă și locuia la cămin. Diferența de vârstă nu a fost nicio secundă un impediment ca dragostea lor să înflorească, ba din contră, Răzvan Fodor declara în cadrul podcastului Fain și Simplu al lui Mihai Morar, că era mult mai matură ca el.

ADVERTISEMENT

”Deși sunt 14 ani între noi e mult mai matură decât mine. Când a venit la mine acasă prima oară era studentă și când am văzut că-și scria în creion și avea ascuțitoare m-a uimit. Și mi-a plăcut mult de tot de ea”, a spus prezentatorul de la Splash! Vedete la apă în interviul acodta lui Mihai Morar.

ADVERTISEMENT