Sport

Moment șocant în campionatul Irlandei de Nord. Portar eliminat după ce și-a bătut un coechipier. Video

Un gest absolut uluitor s-a petrecut la un meci din Irlanda de Nord, acolo unde un portar a fost eliminat după ce și-a luat la bătaie un coechipier.
17.10.2021 | 13:16
Moment socant in campionatul Irlandei de Nord Portar eliminat dupa ce sia batut un coechipier Video
ADVERTISEMENT

Totul a avut loc în finalul întâlnirii Glentoran Belfast – Cliftonville 2-2, din etapa a 9-a a campionatului nord-irlandez.

Scena terifiantă l-a avut în prim-plan pe goalkeeper-ul irlandez al gazdelor, Aaron McCarey.

Eliminare uluitoare pentru un portar care și-a bătut un coechipier

În minutul 80 al întâlnirii de la Belfast, oaspeții au reușit egalarea prin Cathair Friel după o fază în care un coleg de-al său a recuperat mingea la mijlocul terenului, a făcut o cursă superbă și i-a pasat lăsându-l singur cu portarul gazdelor.

ADVERTISEMENT

Nervos din cauza golului încasat, portarul celor de la Glentoran, Aaron McCarey, s-a îndreptat direct spre coechipierul său Bobby Burns, cel care pierduse balonul, și l-a luat la bătaie chiar pe gazon spre uimirea tuturor celor prezenți.

După ce i-a aplicat o scurtă corecție fizică, fiind oprit la timp de câțiva colegi, McCarey a fost eliminat de arbitrul Andrew Davey pentru comportament nesportiv. Toată faza a devenit imediat virală pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

McCarey a jucat și în Premier League

Forțat de prostia incomensurabilă a jucătorului său, antrenorul celor de la Glentoran Belfast, Michael McDermott, a fost nevoit să-l scoată de pe teren pe atacantul Jay Donnelly și să-l introducă pe portarul Ross Glendinning.

Din fericire pentru bătăușul Aaron McCarey, întâlnirea s-a încheiat cu scorul de 2-2. După această remiză, Glentoran se află pe locul 6 în clasament, cu 13 puncte, în toimp ce Cliftonville este lider, cu 20 de puncte.

ADVERTISEMENT

McCarey, în vârstă de 29 de ani, este un portar cu experiență, el evoluând între 2011 și 2016 la Wolverhampton Wanderers, formație unde a apucat să joace însă doar în 7 partide. Aaron McCarey a jucat pentru reprezentativele U19 și U21 ale Irlandei, dar nu a prins niciun meci la naționala de seniori.

Gest incredibil în Serie A

Un moment la fel de surprinzător s-a petrecut și la întâlnirea Lazio – Inter Milano 3-1, din etapa a 8-a din Serie A, care s-a încheiat cu un scandal uriaș, jucătorii celor două formații fiind aproape de o bătaie generală.

ADVERTISEMENT

Fericit pentru victoria echipei sale în derby-ul din Serie A, brazilianul Luiz Felipe a ales ca după ultimul fluier al arbitrului Massimiliano Irrati să se bucure într-un mod inedit. El i-a sărit în cârcă fostului său coechipier Joaquin Correa, acum jucător la Inter.

Gluma nu a fost gustată de Correa care s-a arătat deranjat de gestul făcut de brazilian și de aici până la o încăierare nu a mai fost decât un pas. Chiar dacă s-au îmbrâncit puțin, lucrurile s-au calmaat repede, dar Luiz Felipe s-a ales cu un cartonaș roșu.

ADVERTISEMENT