Moment șocant în Celtic – Rangers! Și-a lovit adversarul cu pumnul, dar fanii exultă: „Mulți voiam să facem asta”

Alin Miu   
în Fotbal international
31/03/2019, 18:49
Moment șocant în Celtic – Rangers! Și-a lovit adversarul cu pumnul, dar fanii exultă: „Mulți voiam să facem asta”
Și-a lovit adversarul cu pumnul, dar fanii exultă

Celtic a câștigat cu 2-1 derby-ul Scoției cu Rangers, iar meciul s-a jucat la intensitate maximă. Cel mai controversat moment s-a petrecut la scurt timp după ce Celtic a marcat golul victoriei, în minutul 86. 

Și-a lovit adversarul cu pumnul, dar fanii exultă

Celtic a condus cu 1-0 după golul marcat de Edouard în minutul 27. Rangers a primit o lovitură grea în minutul 31, când Morelos a văzut direct cartonașul roșu după ce și-a lovit intenționat un adversar, Deși e atacant, Morelos a strâns în acest sezon un record incredibil, de 5 cartonașe roșii și 15 cartonașe galbene. Echipa lui Steven Gerrard avea să revină spectaculos însă în repriza secundă, Ryan Kent egalând în minutul 63. Rangers nu a rezistat până la final, iar Forrest a înscris golul victoriei pentru Celtic în minutul 86.

Același Ryan Kent nu a rezistat să-i vadă pe rivali cum se bucură și l-a lovit cu pumnul direct în față pe Scott Brown, căpitanul lui Celtic. Arbitrii nu au fost atenți însă la fază, iar Kent a terminat meciul pe teren.

În ciuda gestului său, Ryan Kent le-a intrat la inimă tuturor fanilor scoțieni care nu susțin Celtic: „Să recunoaștem. Mulți voiam să facem asta” – a scris unul dintre ei pe Twitter. Scott Brown este unul dintre cei mai huliți jucători din prima ligă scoțiană din cauza comportamentului său temperamental, dar și al intrărilor sale extrem de dure asupra adversarilor.

Celtic are acum 13 puncte avans față de Rangers în fruntea clasamentului. Echipa lui Steven Gerrard și-a consolidat la rândul său a doua poziție, având șase puncte peste cea de-a treia clasată.

A fost cea de-a șasea confruntare directă dintre cele două echipe în decurs de un an, iar Celtic le-a câștigat pe cinci dintre ele. Rangers s-a impus acasă pe finalul anului. În următoarea rundă, Celtic o înfruntă pe St. Mirren, echipa lui Mihai Popescu.

Închide ×