Sport

Moment special în familia lui Adrian Mutu. Fiul fostului internațional a avut parte de o mare surpriză FOTO

Tiago Mutu a împlinit șapte ani, iar părinții săi i-au organizat o petrecere cu mulți copii, la care acesta a purtat tricoul lui Cristiano Ronaldo
16.04.2024 | 19:17
Moment special in familia lui Adrian Mutu Fiul fostului international a avut parte de o mare surpriza FOTO
Adrian si Sandra Mutu l-au sarbatorit pe micutul Tiago FOTO instagram
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu a luat o pauză de antrenorat, după ce și-a dat demisia de la CFR Cluj și până la vară nu prelua nicio echipă, dorind să analizeze foarte bine ce s-a întâmplat în ultimul său mandat.

Tiago e stângaci, dar idolul lui este Cristiano Ronaldo

Mutu, care în decembrie a trecut prin drama pierderii mamei sale, are acum mai mult timp și pentru familie, petrecând momente importante alături de Sandra și Tiago.

ADVERTISEMENT

Fiul său a împlinit duminică șapte ani, iar părinții săi i-au organizat o petrecere, la un loc de joacă, cu mulți copii, unde micuțul a avut parte de multe surprize.

Tiago, cel mai mic dintre cei patru copii ai lui Mutu, și singurul pe care îl are cu cea de-a treia lui soție, este înnebunit după fotbal, idolul său fiind Cristiano Ronaldo, al cărui echipament l-a purtat la petrecere.

ADVERTISEMENT

Tiago Mutu joacă la una dintre grupele de copii de la Rapid și este considerat un mijlocaș talentat. Spre deosebire de tatăl său, Tiago este stângaci. Anul trecut, el a fost premiat la turneul “Stelele viitorului”.

Tiago Mutu petrecere aniversare sapte ani
Tiago Mutu a avut parte de o surpriza la implinirea virstei de sapte ani FOTO instagram

„Cel mic e rapidist”

„Dezvoltarea unui copil în fotbal poate să fie rapidă și să explodeze. Sau poate fi o dezvoltare mai lentă, așa cum s-a întâmplat în cazul meu, eu am început să joc un fotbal care contează într-adevăr pe la 13-14 ani.

ADVERTISEMENT

Fotbalul s-a schimbat foarte mult. Pe vremea noastră, ca să zic așa, fotbalul se baza foarte mult pe talent. Acum e totul fizic, prin muncă. Munca bate talentul! Fotbaliștii tineri nu trebuie să uite că mama talentului este repetiția. Nu contează cât de talentat ești, automatismele se creează prin repetiție și trebuie să repeți de nu știu câte ori.

Când ai o pasiune orice faci nu mai este așa greu și înveți cu plăcere. Așa am fost și eu când eram mic, așa e și Tiago. Cel mic a început să ia mingea de la un an. E rapidist și va fi greu să mai schimbe ceva, pentru că i-a intrat spiritul ăsta”, a dezvăluit Adrian Mutu despre mezinul său, într-un podcast realizat Mihai Bobonete.

ADVERTISEMENT

Mutu mai are trei copii din primele sale căsătorii. Mario (21 ani) este cel mai mare dintre ei, rezultat din căsnicia cu actrița Alexandra Dinu. Adriana (17 ani) și Maya (15 ani) sunt fetele pe care le are cu dominicanca Consuelo Matos.

ADVERTISEMENT