Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Moment surpriză pentru selecționerul Edi Iordănescu. Ce a făcut presa română. „Să aveți același tonus și mâine”. Video

Jurnaliștii i-au cântat lui Edi Iordănescu! Presa din România l-a surprins pe selecționer la conferința de presă premergătoare meciului cu Ucraina
Moment surpriza pentru selectionerul Edi Iordanescu Ce a facut presa romana Sa aveti acelasi tonus si maine Video
Moment surpriză pentru selecționerul Edi Iordănescu. Ce a făcut presa română. „Să aveți același tonus și mâine”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Lui Edi Iordănescu i s-a cântat „La mulți ani” la conferința de presă premergătoare meciului Ucraina – România. Surpriza pentru selecționer a venit din partea jurnaliștilor din țară prezenți la Munchen.

Jurnaliștii români, surpriză pentru Edi Iordănescu. Selecționerului României i s-a cântat „La mulți ani!”

16 iunie 2024 va rămâne o zi de neuitat pentru Edi Iordănescu. Selecționerul se pregătește pentru debutul la EURO 2024. Luni, 17 iunie, de la ora 16:00, România are meci cu Ucraina în prima etapă din Grupa B. Totuși, antrenorul, care a împlinit 46 de ani, a trebuit să gestioneze și faptul că e ziua sa de naștere.

ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate ce cadou a primit selecționerul din partea staff-ului. La scurt timp, Edi Iordănescu a avut parte de o nouă surpriză. S-a întâmplat la Munchen, în momentul în care și-a făcut apariția la conferința de presă premergătoare meciului cu vecinii noștri.

Când Iordănescu a intrat în sala de conferințe, presa din România s-a ridicat în picioare și a început să îi cânte „La mulți ani!” selecționerului „tricolorilor”. După ce s-a îmbrățișat cu Nicolae Stanciu, care tocmai terminase de vorbit cu jurnaliștii, Iordănescu le-a răspuns reprezentanților mass-media veniți din țară.

ADVERTISEMENT

„Vă mulțumesc! Sper să aveți același tonus și mâine, după meci”, a transmis Edi Iordănescu, care i-a aplaudat la rândul său pe jurnaliști.

edi iordănescu
Edi Iordănescu așteptându-și rândul la conferința de presă după Nicolae Stanciu. FOTO: Fanatik

Momentul i-a lăsat mască pe reprezentanții presei din țara vecină prezenți la conferință. Ucrainenii nu au înțeles ce se întâmplă, au scos telefoanele și au început să filmeze în momentul în care românii au început să îi cânte „La mulți ani!” lui Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

Promisiunea lui Edi Iordănescu pentru fanii României: „Sperăm ca acel final să fie cât mai departe”

Cea mai bună performanță a României la un turneu final de Campionat European este calificarea în sferturile de finală. S-a întâmplat la Euro 2000, când selecționer era Emeric Ienei. Cu Anghel Iordănescu, tatăl lui Edi Iordănescu, „tricolorii” nu au ieșit niciodată din grupe (Euro 1996 și Euro 2016).

Actualul selecționer speră să depășească performanța tatălui său și le-a facut o promisiune fanilor români. „Dorința este ca să facem cât mai bine (n.r la EURO 2024), să punem suflet cum am pus și până acum, să prezentăm cea mai bună versiune a noastră și să dăm totul până la final. Sperăm ca acel final să fie cât mai departe de noi”, a declarat Edi Iordănescu la Pro TV.

ADVERTISEMENT

România face parte din Grupa E la EURO 2024, alături de Ucraina, Belgia și Slovacia. În optimi se califică ocupantele primelor două locuri din toate cele șase grupe, dar și cele mai bune patru naționale care se clasează pe locul 3.

Articol realizat cu sprijinul VODAFONE, partener de conectivitate al FANATIK la EURO 2024.

Moment surpriză pentru selecționerul Edi Iordănescu. Ce a făcut presa română. "Să aveți același tonus și mâine"

ADVERTISEMENT
1,95 este cota BETANO pentru „Ambele echipe marchează” în Ucraina - România