Fotbal international

Moment tensionat la PSG! Kylian Mbappe s-a enervat pentru că a fost schimbat și s-a certat cu Thomas Tuchel pe marginea terenului. VIDEO

02.02.2020 | 11:43
Moment tensionat la PSG Kylian Mbappe sa enervat pentru ca a fost schimbat si sa certat cu Thomas Tuchel pe marginea terenului VIDEO
ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe este unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume, în ciuda vârstei fragede pe care o are. Tânărul atacant s-a supărat la ultimul meci jucat de PSG în Ligue 1 cu Montpellier (5-0), pentru că a fost schimbat de Thomas Tuchel în minutul 68.

Kylian Mbappe s-a supărat pe Thomas Tuchel pentru că l-a schimbat

Kylian Mbappe a reușit să marcheze un gol în partida cu Montpellier, iar în minutul 68 al confruntării, Thomas Tuchel, antrenorul echipei, a decis să îl scoată de pe teren pentru a-l introduce pe Mauro Icardi.

ADVERTISEMENT

În acel moment Mbappe s-a supărat și nu a vurt să stea la discuții cu tehnicianul, chiar dacă acesta venea să-l consoleze. Kylian a refuzat să pună geaca pe el și s-a dus „glonț” la banca de rezerve fără să vorbească, vizibil afectat de înlocuire.

  • 21 de ani a împlinit Kylian Mbappe pe 20 decembrie

„Am arătat ca un club neprofesionist!”

Thomas Tuchel a fost deranjat de gestul elevului său și a declarat la conferința de presă că nu i se pare normală atitudinea lui Kylian Mbappe: „Voi decide mereu în baza meritului sportiv. Nu jucăm tenis, jucăm fotbal”.

ADVERTISEMENT

„Până la urmă eu sunt antrenorul și trebuie să iau decizii în timpul meciurilor. Nu mi-a plăcut ce s-a întâmplat, am arătat ca un club neprofesionist”, a mai spus tehnicianul lui PSG.

În actualul sezon, Mbappe își continuă forma senzațională și are nu mai puțin de 22 de goluri în 25 de meciuri pentru campioana Franței.

ADVERTISEMENT

Nu a fost primul incident de acest fel petrecut între Thomas Tuchel și Kylian Mbappe. chiar înainte de pauza de iarnă, Mbappe fusese înlocuit în minutul 90 și a avut aceeași reacție la adresa antrenorului.

Tuchel a avut un discurs identic cu cel de acum, în care și-a arătat autoritatea: „El trebuie să-mi accepte decizia, nu are de ales. Trebuie să arate mai mult respect pentru jucătorul care intră în locul lui.

ADVERTISEMENT

Eu sunt antrenorul, eu decid cine rămâne pe teren și cine iese și jucătorii trebuie să accepte asta”.

  • 200.000.000 de euro este cota de piață a lui Kylian Mbappe, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT