Life

Moment bizar la Premiile Oscar 2022. Will Smith l-a lovit pe Chris Rock, după ce a făcut o glumă despre soția sa. Video

Incident nemaiîntâlnit pe scena Premiilor Oscar. În cadrul galei de anul acesta, Will Smith l-a lovit pe Chris Rock, deranjat de o glumă pe care acesta a făcut-o despre Jada.
28.03.2022 | 06:11
Moment bizar la Premiile Oscar 2022 Will Smith la lovit pe Chris Rock dupa ce a facut o gluma despre sotia sa Video
Will Smith l-a lovit pe Chris Rock la Premiile Oscar 2022. Foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Un moment total neașteptat a avut loc la Gala Premiilor Oscar 2022. Will Smith, cel care a câștigat titlul de cel mai bun actor pentru rolul său din „King Richard”, l-a lovit pe Chris Rock, pe scena spectacolului.

Premiile Oscar 2022. Will Smith l-a lovit pe Chris Rock

Incidentul a avut loc în timpul celei de-a 94-a ediții a Premiilor Academiei, care are loc duminică seara (27 martie) la Dolby Theatre din Hollywood, Los Angeles.

ADVERTISEMENT

Rock a urcat pe scenă pentru a prezenta premiul pentru cel mai bun documentar când a făcut o glumă despre apariția lui Jada Pinkett Smith. Soțul actriței a fost atât de deranjat de glumă, încât l-a lovit fără să țină cont de locul unde se află.

„Jada, te iubesc. GI Jane 2, abia aștept să te văd.”, a glumit el într-o aparentă referire la capul ras al actriței.

ADVERTISEMENT

Jada Pinkett Smith, care a anunțat anul trecut că s-a ras în cap după ce s-a luptat cu alopecia, a putut fi văzută în public împreună cu soțul ei, dând ochii peste cap la glumă.

Will Smith a părut să râdă inițial, dar apoi s-a ridicat rapid de pe scaun și l-a lovit pe Rock în față. Chiar dacă la început părea că nimic nu este serios, lucrurile s-au arătat a fi complet diferite.

ADVERTISEMENT

„Să nu mai scoți niciodată numele soției mele pe gura aia a ta.”, i-a strigat Will Smith lui Chris după ce l-a lovit.

„A fost cea mai mare noapte din istoria televiziunii”

Vizibil afectat de cele întâmplate, Rock l-a asigurat că asta va face de acum încolo. Încercând să scoată în lumină situația și realizând că tocmai fusese protagonistul unui moment unic în istoria Oscarurilor, acesta a spus că pe 27 martie a avut loc cea mai mare noapte pentru televiziune.

ADVERTISEMENT

„A fost cea mai mare noapte din istoria televiziunii.”,  a reacționat Chris Rock.