Life

Jaden, tare mândru după ce tatăl său, Will Smith, l-a pocnit pe Chris Rock la Premiile Oscar 2022. Cum au reacționat alte vedete

Internetul a fost luat cu asalt după ce au apărut imaginile în care Will Smith îl lovește peste față pe Chris Rock, chiar pe scena Premiilor Oscar 2022.
28.03.2022 | 10:49
Jaden tare mandru dupa ce tatal sau Will Smith la pocnit pe Chris Rock la Premiile Oscar 2022 Cum au reactionat alte vedete
Apar primele reacții după ce Will Smith l-a lovit pe Chris Rock la Premiile Oscar 2022. Foto: Instagram/ Hepta.ro
ADVERTISEMENT

 

 

Will Smith l-a lovit în față pe Chris Rock la Gala Premiilor Oscar 2022, iar gestul nu a rămas fără reacție. Dacă la început cei prezenți au crezut că totul este o glumă, și-au dat apoi seama că situația este cât se poate de serioasă. Câștigătorul premiului pentru cel mai bun actor și-a cerut scuze, dar momentul nu o să fie prea curând șters din memoria colectivă.

Au apărut primele reacții după ce momentul în care Will Smith l-a lovit pe Chris Rock a devenit viral

Incidentul a avut loc după ce Chris Rock a urcat pe scena Premiilor Oscar, pentru a anunța premiul pentru cel mai bun film documentar și a făcut o glumă despre părul ras al soției lui Will Smith. Jada s-a luptat cu alopecia, iar anul trecut a decis să renunțe de tot la podoaba sa capilară.

ADVERTISEMENT

Jada Smith, prezentă și ea la Gala Premiilor Oscar 2022, doar și-a dat ochii peste cap atunci când a auzit ce spunea Rock, în schimb, soțul său a reacționat rapid. Protagonistul „The Power of The Dog” s-a ridicat de pe scaun și l-a lovit în față pe Chris.

Conform, Vanityfair.com, Rock nu va depune plângere împotriva lui Will Smith. În timpul galei, acesta părea destul de marcat de ceea ce tocmai trăise.

ADVERTISEMENT

Cum au reacționat cei prezenți la Gala Premiilor Oscar 2022?

Este de așteptat că ieșirea atipică a lui Will Smith a devenit subiectul serii la Gala Premiilor Oscar din acest an. Leslie Odom Jr. a sărit în apărarea actorului și a spus că uneori astfel de lucruri se întâmplă.

„Această afacere te poate face uneori să simți că te plimbi cu pielea smulsă. Este un lucru foarte vulnerabil și cred că am văzut doi artiști cu inima deschisă. Este un moment vulnerabil, uneori dezordonat, dar este întotdeauna frumos când este adevărat.”, a spus vedeta. 

ADVERTISEMENT

Academia nu susține gestul lui Smith, fiul său îl ovaționează în mediul online

Pe contul oficial al Academiei, reprezentanții și-au spus punctul de vedere cu privire la ieșirea nervoasă a lui Will Smith. Aceștia au declarat că nu susțin violența de niciun fel și evenimentul a avut loc pentru a celebra cinematografia.

La polul opus se află Jaden Smith, fiul lui Will și al soției sale, Jada. Băiatul a arătat că este mândru de felul în care actorul a apărat imaginea mamei sale.

ADVERTISEMENT

„Și asta e cum o facem noi.”, a scris Jaden pe Twiter.

„Tocmai m-am așezat și a trebuit să-mi pun băutura jos”, a fost reacția Serenei Williams, pe Twitter, după evenimentul care l-a avut în prim-plan pe Will Smith la decernarea premiilor Oscar 2022.

Will Smith, în atenția actorilor și vedetelor prezente la Oscar 2022

„Am fost confuz. Cred că toată lumea este confuză în momentul de față. Nu știu cum s-a văzut de acasă, sunt curios să văd ce s-a întâmplat întradevăr”, a spus Jake Borelli după încheierea Galei.

„Eu și prietenul meu am dezbătut dacă a fost real sau pus în scenă. Cred că a fost real, așă că sunt încă șocată de toată treaba. Și apoi discursul său a fost un moment frumos în care și-a cerut scuze, dar nu i-a cerut scuze lui Chris Rock! E o nebunie!”, a recunoscut Simon Rex, notează Vanity Fair.

Regizorul Judd Apatow a numit incidentul „pură furie și violență scăpată de sub control”, într-o postare de pe Twitter. „Ar fi putut să-l omoare. Aceasta este pură furie și violență scăpată de sub control. Au auzit un milion de glume despre ei în ultimele trei decenii. Nu sunt boboci în lumea Hollywood-ului și a comediei. Și-a pierdut mințile”, a completat Judd Apatow.

„Permiteți-mi să vă spun ceva: este o practică foarte proastă să urci pe scenă și să agresezi fizic un comedian. Acum toți trebuie să ne îngrijorăm că cineva o să fie următorul Will Smith în cluburile de comedie și teatre”, a spus la rândul său comediantul Kathy Griffin.

„Și în ceea ce privește acel incident… încă procesez. Am o jenă pentru toți cei implicați”, a mărturisit actrița și modelul Jodie Turner-Smith.

„Cu ce gând să te trezești. Cum al cincilea bărbat de culoare în aproape 100 de ani care a câștigat un Oscar pentru rolul principal masculin și primul în 16 ani, recurge la violență în loc să folosească puterea cuvintelor pentru a-l ucide pe Chris Rock. Apoi susține că Dumnezeu și Dragostea l-au făcut să facă asta”, a scris scriitoarea Bernardine Evaristo.

ADVERTISEMENT