Fotbal international

Moment unic în fotbal! Neymar a primit cartonaș galben pentru că a încercat să-și ridiculizeze adversarul. VIDEO

02.02.2020 | 14:20
Moment unic in fotbal Neymar a primit cartonas galben pentru ca a incercat sasi ridiculizeze adversarul VIDEO
Neymar primind cartonaș galben. Sursă foto: twitter
ADVERTISEMENT

Neymar se distrează în Franța și face show la fiecare meci pentru PSG, iar în partida de pe „Parc des Princes” pe care campioana Franței a jucat-o în compania lui Montpellier (5-0), brazilianul a primit cartonașul galben, după ce și-a ridiculizat adversarii.

Neymar a primit cartonașul galben pentru că și-a ridiculizat adversarii

Neymar a oferit un nou moment unic în fotbal, dar de data aceasta nu pentru cascadoriile sale, ci pentru că a încercat un dribling spectaculos. Arbitrul s-a dus imediat la el și i-a transmis să o lase mai moale cu adversarii și să nu încerce să îi umilească, pentru că nu este fair-play.

ADVERTISEMENT

Brazilianul s-a supărat pentru că arbitrul i-a interzis să mai facă spectacol și s-a certat cu el, moment în care „centralul” i-a dat cartonașul galben.

La sfârștiul confruntării, Neymar a postat o fotografie pe Instagram cu descrierea: „Încerc doar să joc fotbal!”.

ADVERTISEMENT

Fanii lui PSG nu mai sunt supărați pe Neymar

Fanii lui PSG au fost foarte supărați pe Neymar, după ce brazilianul a încercat în vară să se întoarcă la Barcelona. La primul meci din campionat, ultrașii l-au fluierat și huiduit pe starul brazilian, dar Neymar a oferit mai multe declarații prin care i-a mai domolit pe suporteri.

„Sunt un profesionist sută la sută și voi face tot ce pot eu mai bun pentru acest club. Voi căuta să ajut PSG să câștige tot, mai ales Champions League. Plăcerea și dragostea de a juca pentru aceste culori se vor întoarce.

ADVERTISEMENT

Înțeleg ce simt suporterii, dar e ca și cum la un loc de muncă nu te simți bine și vrei, normal, să faci o schimbare. Dar în final am rămas și voi da absolut totul pentru victoriile lui PSG”.

„S-a spus că nu aș avea un raport bun cu vestiarul. Nimic mai neadevărat. Acest raport a fost întotdeauna unul optim, pentru că toți colegii mei din lot sunt jucători buni, talentați și sunt absolut convins că pentru mine și pentru ei acest an poate fi anul cel mai bun, în care să obținem multe performanțe”, a mai spus Neymar.

ADVERTISEMENT
  • 160.000.000 de euro este cota de piață a lui Neymar, conform transfermarkt.com