News

Momente cumplite pentru Lidia Buble. A fost bătută chiar de tatăl ei: Am dormit pe multe ori pe preş

13.06.2020 | 18:02
Momente cumplite pentru Lidia Buble A fost batuta chiar de tatal ei Am dormit pe multe ori pe pres
ADVERTISEMENT

Lidia Buble a declarat, în cadrul unei emisiuni TV, că a fost bătută chiar de tată ei, care i-a aplicat mai multe corecții fizice în copilărie.

Momente cumplite pentru Lidia Buble

Celebra cântăreață Lidia Buble a recunoscut, în cadrul unei emisiuni TV, că a fost bătută de mai multe ori în copilărie de propriul tată, pastor penticostal, potrivit site-ului Antena1.

ADVERTISEMENT

Artista a spus că tatăl acesteia obișnuia să îi aplice corecții fizice pe vremea când era mică, mărturisind că uneori a dormit pe preș din cauza părintelui, care era foarte strict.

Se pare că Lidi Buble nu avea voie, pe vremea când era doar un copil, să ajungă acasă mai târziu de 10 seara, însă recunoaște că a încălcat această regulă a casei de mai multe ori.

ADVERTISEMENT

Astfel, în momentul în care aceasta a depășit ora impusă de tatăl său, artista a fost pedepsită corespunzător. În plus, odată a fost bătută de tată de față cu colegii săi.

A fost bătută chiar de tatăl ei

Mai mult, cântăreața recunoaște că după corecția fizică primită de la tatăl ei în fața colegilor voia să intre în pământ de rușine.

ADVERTISEMENT

„Mi s-a întâmplat de multe ori să dorm pe preș. Dacă întârziam peste ora 10, auzeam: du-te de unde ai venit!”, a declarat Lidia Buble într-o emisiune TV.

La un moment dat, artista și-a adus aminte de o gafă pe care a făcut-o când era mică și, chiar dacă nu a spus exact ce făcuse, a mărturisit că a fost bătută de tatăl său, preot penticostal, sub privire colegilor săi.

ADVERTISEMENT

”A venit tata la școală, făcusem eu o gafă foarte mare și m-a bătut de față cu toți colegii. Păi atunci îmi venea să fac o groapă mare și să intru în pământ. M-am simțit prost, îți dai seama!”, a mărturisit celebra cântăreață din România.

 

ADVERTISEMENT
Tags: