Life

Momente cumplite pentru Mihai Mitoșeru. Mama sa a ajuns din nou de urgență la spital

18.02.2021 | 23:54
Momente cumplite pentru Mihai Mitoseru Mama sa a ajuns din nou de urgenta la spital
ADVERTISEMENT

Mihai Mitoșeru trece prin momente cumplite. Mama sa, Camelia Mitoșeru a ajuns din nou de urgență la spital. Starea de sănătate a femeii s-a agravat în ziua de joi, iar fiul acesteia a fost nevoit să cheme ambulanța.

În ultima vreme, problemele de sănătate ale actriței le-au adus îngrijorări mari apropiaților acesteia. Cu doar două săptămâni în urmă, femeia a ajuns pe mâinile chirurgilor.

ADVERTISEMENT

Aceștia au fost nevoiți să o supună unei intervenții destul de compicate, în urma diagnosticării cu o cu tumoră beningă-meningiom. Camelia Mitoșeru fusese externată cu doar șase zile în urmă.

Momente cumplite pentru Mihai Mitoșeru. Mama sa a ajuns din nou de urgență la spital

În cursul zilei de astăzi, actrița a ajuns din nou sub observație medicală. Se pare că în ultimele zile starea ei de sănătate s-a înrăuțățit și nu a mai putut nici măcar să se alimenteze.

ADVERTISEMENT

Tratametele medicamentoase puternice pe care este nevoită să și le administreze, dar și regimul alimentar, fără sare, pe care este nevoită să-l urmeze au deshidratat-o până aproape de leșin. Acesta a fost motivul pentru care Mihai Mitoșeru a chemat ambulanța.

Camelia Mitoșanu a fost transportată de urgență la spital. Potrivit Spynews, starea acesteia este mai bună acum decât era în momentul în care a ajuns la instituția sanitară.

ADVERTISEMENT

Femeia dorește ca singura persoană din preajma sa să fie fiul acesteia. Din informațiile publicației menționate mai sus, ea nu poate nici să vorbească la momentul actual.

Cu doar câteva zile în urmă, la momentul extermării, profesorul care s-a ocupat de cazul actriței se declara optimist cu privire la recuperarea ei. El a spus că starea acesteia este bună și că a reușit să treacă cu succes peste probleme: „și-a revenit. Se alimentează, se deplasează singură. Nu are niciun deficit de mișcare. Din punct de vedere neurologic și al stării fizice este foarte bine. A plecat cu Mihai de mânuță, pe picioarele ei, acasă. Considerăm vindecat cazul chirurgical.”

ADVERTISEMENT

„Suntem în legătură, există un tratament acordat. Este oficial și ținem legătura în continuare cu doamna mai departe, orice solicitare va fi oricând binevenită și vom răspunde”, a adăugat profesorul Vlad Ciurea la Antena Stars.

ADVERTISEMENT
Tags: