Life

Momente cumplite pentru Mirabela Dauer: M-a bătut! Mi-a zis că mă omoară

16.09.2020 | 08:41
Momente cumplite pentru Mirabela Dauer Ma batut Mia zis ca ma omoara
ADVERTISEMENT

Chiar dacă se numără printre cele mai cunoscute și apreciate interprete de muzică ușoară din țara noastră și are o carieră la care mulți nici nu îndrăznesc să viseze, poartă în suflet o durere care nu se va stinge niciodată. Mirabela Dauer, căci despre ea vom vorbi în cele ce urmează, suferă de dorul fiului pe care fostul soț a forțat-o să îl părăsească.

Nanu, cum obișnuia să își alinte unicul copil, refuză chiar și acum, la 43 de ani, să păstreze legătura cu femeia care i-a dat viață. Nici căsnicia cu fostul soț, Traian Popovici, nu a fost cea mai fericită, din cauza comportamentului agresiv al bărbatului.

ADVERTISEMENT

Am luat bătaie chiar şi cu fierul de călcat, după care mi-a promis că mă omoară. A fost cel mai nefericit mariaj al meu”, s-a destăinuit artista în interviul  acordat Iulianei Marciuc.

Mirabela Daur, mărturii emoționante despre fiul pe care nu l-a văzut de 20 de ani

Am fost și voi fi toată viața mea alături de el, cu sufletul și cu gândul, dar nu vreau să agit apele. Nu eu sunt în posibilitatea asta (n.r. să-i vorbească fiului său) , poate că el, vreodată în viaţa lui, cât oi mai fi eu pe pământul ăsta, o să îşi dea seama că el a greşit vizavi de mine şi că tot ce a fost în viaţa lui, a fost o minciună. E făcut din mine, din sufletul meu, este un om deştept.

ADVERTISEMENT

Prima oară m-am măritat ca să pot ieși din casă la petreceri (n.r. râde), iar cu Traian Popovici a fost altceva.  Ne-am despărțit din cauza scandalurilor repetate și comportamentului pe care el îl avea.

Am luat bătaie chiar şi cu fierul de călcat, după care mi-a promis că mă omoară. A fost cel mai nefericit mariaj al meu ”, a mărturisit Mirabela Dauer.

ADVERTISEMENT

Fostul soț a acuzat-o de infidelitate și i-a luat copilul

La divorț, Traian Popovici a susținut că și-a surprins soția înșelându-l cu un chitarist în timp ce se afla la mare, pentru un concert. Pentru a determina instanța să-i acorde custodia copilului care pe atunci avea doar doi anișori, bărbatul a adus chiar și martori la proces.

Tatăl meu a paralizat din cauza asta. El îl adora pe Nanu. Când mi-au luat copilul și a văzut ce tristă eram, atâta tristețe a adunat în el încât s-a întors cu fața la perete și a murit”, a mai spus îndrăgita interpretă de muzică ușoară, precizând totodată că i-a plătit pensie alimentară fiului său până când acesta a împlinit 18 ani.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat cu câțiva ani în urmă, Traian Popovici a recunoscut întregul calvar la care și-a supus partenera de viață de-a lungul mariajului. „După ce am prins-o cu amantul în pat la Venus, în hotelul Felicia, am bătut-o pe Bela (n.r. Mirabela) cu fierul de călcat! A fost o nebunie de moment, pentru că azi n-aș mai face la fel. Eram tineri și impulsivi”, a spus fostul soț al Mirabelei Dauer.

ADVERTISEMENT
Tags: