ADVERTISEMENT
Fotbal international

Momente cumplite pentru Sara Carbonero. Soției lui Iker Casillas i-a recidivat cancerul și a fost operată iar

Autor: Patrice Podina | 11.02.2021 | 09:53
Momente cumplite pentru Sara Carbonero. Soției lui Iker Casillas i-a recidivat cancerul și a fost operată iar
Sara Carbonero, soția lui Iker Casillas, diagnosticată cu cancer ovarian

Sara Carbonero, soția lui Iker Casillas, a învins cancerul, însă boala a recidivat în urmă cu puțin timp. A fost supusă unei noi intervenții chirurgicale, dar nu renunță să lupte pentru viață.   

ADVERTISEMENT

Problemele în familia Casillas au apărut în 2019. Fostul portar al lui Real Madrid a suferit atunci un infarct. La puțin timp, soția lui a fost diagnosticată cu cancer ovarian.

Nici sportivul, nici jurnalista nu au renunțat la luptă. Un an mai târziu, Sara Carbonero câștiga lupta cu maladia cumplită. A fost, din păcate, doar ”prima repriză”.

ADVERTISEMENT

Cancerul a recidivat. Sara Carbonero nu abandonează lupta

În vara anului trecut, presa din lumea întreagă anunța victoria Sarei Carbonero în fața perfidului cancer. Operată cu succes, jurnalista a trecut cu bine și peste chimioterapie.

Acela a fost momentul în care legendarul portar a decis să pună capăt unei cariere sportive impresionante, pentru a fi alături de soția lui.

ADVERTISEMENT

La începutul acestui an, medicii au anunțat-o pe Sara Carbonero că boala a recidivat și va trebui să o ia de la capăt. O nouă intervenție chirurgicală, urmată de o nouă sesiune de chimioterapie.

Reacția Sarei Carbonero, de milioane de motive de viață

Iker Casilla și Sara Carbonero s-au căsătorit în 2016. De atunci, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din sportul mondial. Au trecut împreună peste toate încercările cu care viața i-a provocat.

ADVERTISEMENT

”Știu că drumul va fi lung, dar în același timp știu că va fi cu final fericit. Am sprijinul familiei și al prietenilor și o echipă medicală grozavă”, a reacționat jurnalista.

Anul trecut, după ce a învins prima oară cancerul, Sara Carbonero a povestit cum i-a schimbat viața această necruțătoare boală.

ADVERTISEMENT

”Meditez și practic exerciții de respirație zilnic. Le recomand tuturor, mie mi-au schimbat viața. E bine să avem acel puțin timp cu noi, să ne întrebăm ce vrem în viață, să învățăm să ne ascultăm”, a povestit Sara Carbonero pentru revista Elle Spania.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!