Fotbal international

Momente de confuzie în Liverpool – Porto. De ce nu au primit oaspeții penalty la hențul lui Alexander-Arnold

Autor: Alin Miu | 09.04.2019 | 23:03
Momente de confuzie în Liverpool - Porto. De ce nu au primit oaspeții penalty la hențul lui Alexander-Arnold
Momente de confuzie în Liverpool - Porto

În minutul 31 al meciului Liverpool – FC Porto, lusitanii au avut o serie de faze periculoase la poarta brazilianului Alisson. Totul s-a încheiat cu o decizie controversată, arbitri din camera VAR refuzându-i lui Porto o lovitură de la 11 metri. 

De ce nu au primit oaspeții penalty la hențul lui Alexander-Arnold

Alisson a respins în lateral o centrare din banda dreaptă, însă pe traiectorie s-a aflat fundașul Alexander-Arnold, pe care mingea l-a lovit în mod evident în mână. Mateu Lahoze, arbitrul acestei partide, a dictat corner, însă a așteptat verificarea reluărilor de către asistenții săi din camera VAR.

Aceștia i-au confirmat decizia, iar jocul a continuat. Totuși, din ce cauză a fost refuzat penalty-ul lusitanilor? Arbitrii au considerat că mingea l-a lovit în mână pe Alexander-Arnold în momentul când aceasta se afla cu întreaga circumferință în afara terenului de joc.

Liverpool caută să ajungă în finala Ligii Campionilor pentru al doilea sezon consecutiv. „Cormoranii” au avut parte de un traseu de coșmar până acum. După ce în grupe au fost nevoiți să se dueleze cu Napoli și cu PSG pentru unul din primele două locuri, în faza optimilor de finală au dat peste Bayern Munchen. Norocul li s-a întors „cormoranilor” în sferturi, acolo unde au de înfruntat campioana Portugaliei, în condițiile în care în competiție au rămas adevărați coloși, precum Manchester City, Barcelona și Liverpool.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!