Life

Momente de coșmar pentru Ellie White. Hoții au vrut să îi spargă casă: ”Sentimentul este groaznic”

15.05.2020 | 14:41
Momente de cosmar pentru Ellie White Hotii au vrut sa ii sparga casa Sentimentul este groaznic
ADVERTISEMENT

Frumoasa cântăreața Ellie White (36 de ani) a transmis pe una dintre rețelele de socializare că seara trecută, vineri, 14 mai, a trecut printr-o experiență neplăcută chiar în timp ce se afla acasă cu familia.

Hoții au încercat să spargă casa artistei Ellie White, din Corbeanca

Fosta solistă a trupei DJ Project, Ellie White, pe numele real Elena Baltagan, a trecut prin momente de coșmar după ce hoții au încercat să-i spargă vila de lux din Corbeanca acolo unde locuiește cu soțul său, impresarul Doru Tinca, și cei doi copii Mihai și Maria.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a împărtășit experiența neplăcută prin care a trecut cu fanii din mediul online cărora le-a transmis să aibă grijă atunci când pleacă de acasă, mai ales acum de când s-a renunțat la starea de urgență pentru că hoții sunt mereu pe fază.

„Este vineri, 15 mai, și teoretic putem pleca oriunde vrem. Însă, aseară am avut parte de un eveniment neplăcut, când doi indivizi au încercat să intre peste noi în casă, așa că, acum nu vreau să plec nicăieri”, a scris artista pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Ce s-a petrecut în miez de noapte la locuința cântăreței

„Nu s-a întâmplat nimic grav, dar sentimentul este groaznic”,

a mai spus Ellie White care a fost încurajată de foarte mulți fani din mediul online, unii chiar oferindu-se să o ajute să-i găsească pe cei doi indivizi.

În ultima perioadă cunoscuta artistă a postat numeroase imagini din interiorul locuinței și din curtea casei, acesta fiind probabil unul dintre motivele pentru a devenit ținta hoților.

ADVERTISEMENT

Din fericire, nu s-a ajuns prea departe, indivizii încercând ușa și plecând cu coada între picioare când au observat că locuința nu este goală, Ellie White și familia sa fiind acasă la momentul respectiv.

Frumoasa blondină a achiziționat vila din din Paradisul Verde din Corbeanca în urmă cu 6 ani, amenajând-o după bunul plac, majoritatea mobilierului fiind de culoare albă.

ADVERTISEMENT

Artista și-a cumpărat mobila din casă dintr-un showroom exclusivist aflat în nordul Capitalei pentru care a scos din buzunar o sumă considerabilă de bani.

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: