Life

Momente de cumpănă în mariajul lui Betty Salam. Cum și-a părăsit soțul

Betty Salam a făcut dezvăluiri din mariajul ei. Tânăra artistă a mărturisit cum și-a părăsit soțul, la un moment dat și care a fost motivul.
26.09.2022 | 23:38
Momente de cumpana in mariajul lui Betty Salam Cum sia parasit sotul
Betty Blue, dezvăluiri din mariajul ei cu Cătălin Vișinescu. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Betty Salam a vorbit de curând despre mariajul ei. Fiica solistului Florin Salam a mărturisit cum a plecat de acasă, la un moment dat, părăsindu-și soțul.

Cum și-a părăsit Betty Salam soțul

Betty Salam a dezvăluit că s-a întâmplat în perioada când încă nu devenise mamă. Atunci, s-a certat cu Cătălin Vișănescu, și-a luat doar o geantă și s-a dus la tatăl ei.

ADVERTISEMENT

”Am plecat de acasă, mi-am luat doar geanta. Înainte să am copil. Ne certam din chestii prostești și am plecat de acasă. El se juca pe playstation și nu suport să mă cert singură.

M-am dus la tata. El se uita la mine, eu la el. Tatăl meu, când mă vede supărată, mă face să râd și ador chestia asta”, a spus Betty Salam în emisiunea Oanei Radu, ”Detectorul de minciuni”.

ADVERTISEMENT

De altfel, Betty Salam a mai dezvăluit și că și-a mai prins partenerul discutând cu alte femei, dar a trecut cu vederea și nu a mers pe calea divorțului.

”L-am prins cu mesaje, dar astea sunt trecătoare. Eu sunt genul de persoană care nu iartă. Că văd un mesaj, asta nu e motiv pentru care trebuie să divorțăm”, a mai precizat Betty Salam.

ADVERTISEMENT

Betty Salam și Cătălin Vișănescu, mariaj de 7 ani. Cei doi sunt părinții unui băiețel

Betty  Salam și Cătălin Vișănescu sunt împreună de 7 ani și au împreună un copil în vârstă de 4 ani, pe nume Matthias Ștefan. Într-o postare pe rețelele de socializare, Betty a mai spus că s-a îndrăgostit de Cătălin abia după un an de relație.

”Mă îndrăgostesc extraordinar de greu. După ce m-am combinat cu al meu Cătălin, abia după un an de relație m-am îndrăgostit într-adevăr de el. Așa sunt eu”, a răspuns Betty Salam la un Instastory.

ADVERTISEMENT

Betty Salam este fiica lui Florin Salam din prima căsnicie, cu Fănica, care a murit din cauza Hepatitei C. În prezent, aceasta se ocupă de muzică, asemeni tatălui său.

ADVERTISEMENT