Fotbal intern

Momente de glorie pentru Răzvan Burleanu. Fanii s-au pozat cu șeful FRF și i-au scandat numele! VIDEO EXCLUSIV

Momente de glorie pentru Razvan Burleanu Fanii sau pozat cu seful FRF si iau scandat numele VIDEO EXCLUSIV

România a câștigat cu 4-2 meciul împotriva Angliei, în cel mai nebun meci de la Campionatul European de Tineret din Italia. “Tricolorii mici” sunt la un pas de semifinale, acolo unde ajung dacă scot o remiză cu Franța, dar poate și în cazul unei înfrângeri. 

Momente de glorie pentru Răzvan Burleanu. Ce s-a întâmplat după meci

“Tricolorii” au avut o susținere masivă la Cesena, aproximativ 8000 de români fiind în tribune la meciul cu englezii. Fanii au fost trup și suflet pentru echipa națională și așa cum recunoșteau jucătorii, i-au împins de la spate pentru a obține acest rezultat fabulos.

Președintele FRF, Răzvan Burleanu a avut și el un moment de glorie la Cesena. Imediat după meci, șeful de la Casa Fotbalului a ieșit de la tribuna VIP și a intrat în mașina care trebuia să îl ducă de la stadion, însă drumul spre ieșirea din stadion era pe la tribuna a doua. Odată ajuns acolo, Burleanu s-a oprit și a coborât din mașină să își facă poze cu fanii naționalei României.

Primirea de care a avut parte președintele FRF a fost una foarte călduroasă. Suporterii i-au scandat numele și și-au făcut poze cu Burleanu, așa cum se vede pe imaginile filmate de reporterii FANATIK de la Cesena. De foarte multe ori contestat, președintele Burleanu a avut parte în sfârșit de un moment de glorie. Alături de echipa sa de la FRF, Burleanu este inițiatorul regulii U-21 în Liga 1, datorită căreia mulți jucători tineri prind “primul 11” la echipele lor de club.

VEZI VIDEO: 

BAIE DE MULTIME pentru Razvan Burleanu, ieri dupa meci! :O :O :O Imagini pe care NIMENI nu credea sa le vedem vreodata in urma cu 2 ani!

BAIE DE MULTIME pentru Razvan Burleanu, ieri dupa meci! :O :O :OImagini pe care NIMENI nu credea sa le vedem vreodata in urma cu 2 ani!

Gepostet von Fanatik.ro am Samstag, 22. Juni 2019

Această regulă U-21 în Liga 1 a fost îmbunătățită pentru noul sezon. Astfel, din următoarea stagiune care va începe în mai puțin de o lună, fiecare echipă trebuie să aibă în “primul 11” cel puțin doi jucători eligibili pentru regula U-21.

România va juca următorul meci luni, de la ora 22:00, împotriva Franței. Cu un egal ambele echipe sunt calificate, acest semn având și cea mai mică cotă la casele de pariuri: 1,80. Dacă se va încheia la egalitate, România se califică în semifinale din postură de câștigătoare de grupă, iar Franța din postură de cel mai bun loc 2.

  • 8 goluri a marcat România la Euro U-21
  • 5 ani au trecut de când Răzvan Burleanu este președintele FRF