News

Momente de groază în Săcele. O femeie a fost înjunghiată în plină stradă de fostul soț

Tentativă de omor în Săcele: o femeie a fost înjunghiată în plină stradă de fostul soț.
28.10.2021 | 18:37
Momente de groaza in Sacele O femeie a fost injunghiata in plina strada de fostul sot
ADVERTISEMENT

Clipe de groază pentru locuitorii din Săcele, Brașov. O femeie a fost înjunghiată pe stradă chiar de fostul ei soț. Totul s-a petrecut sub privirile vecinilor femeii.

Femeia înjunghiată pe stradă de soț, în Săcele, Brașov

Femeia a fost înjunghiată de mai multe ori, dar nu se cunosc detalii despre starea în care aceasta se află. Tot ce se știe la acest moment este că ea a fost transportată la spital imediat după incident.

ADVERTISEMENT

Informațiile din presa locală arată că femeia s-a trezit cu fostul soț la ea acasă, dar acesta avea gânduri de împăcare. El a devenit violent în momentul în care femeia i-a refuzat cererea de a fi din nou împreună.

Atunci, orbit de furie, el și-a atacat fosta soție în plină stradă. Vecinii au fost martori la oroare și chiar i-au cerut individului să plece.

ADVERTISEMENT

Victima acestui atac violent a fost o femeie de 45 de ani.

„În fapt, la data de 27 octombrie 2021, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că pe raza municipiului Săcele din județul Brașov unei persoane de sex feminin, i-ar fi fost provocate vătămări corporale cu un obiect contondent, înțepător, de către o persoană de sex masculin.

Persoana vătămată a fost identificată ca fiind o femeie, în vârstă de 45 ani din municipiul Săcele, județul Brașov, aceasta fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis IPJ Brașov.

ADVERTISEMENT

Atacatorul a fost găsit la scurt timp. El este acuzat de tentativă de omor

Bărbatul care a înjunghiat-o pe fosta soție a fost găsit repede de oamenii legii. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 52 de ani, și el tot din municipiul Săcele.

Cei doi au fost căsătoriți, dar s-au despărțit din cauza comportamentului violent al bărbatului.

ADVERTISEMENT

„Polițiștii au reușit, în scurt timp, depistarea și identificarea persoanei bănuite de săvârșirea faptei, aceasta fiind un bărbat, în vârstă de 52 ani din municipiul Săcele, județul Brașov, fostul soț al persoanei vătămate”, a mai informat sursa citată anterior.

Oamenii legii continuă cercetările în acest caz. De asemenea, ei au anunțat că bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și dus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

ADVERTISEMENT
Tags: