Sport

Momente de panică după o intrare criminală la Oțelul – Poli Iași! Căpitanul gazdelor l-a lăsat inconștient pe gazon pe Cătălin Itu. Video

Momente de panică la Oțelul Galați - Poli Iași. Costin Ghiocel a avut o intrare criminală cu crampoanele pe fața lui Cătălin Itu.
19.03.2023 | 15:41
Momente de panica dupa o intrare criminala la Otelul  Poli Iasi Capitanul gazdelor la lasat inconstient pe gazon pe Catalin Itu Video
Momente de panică la Oțelul - Poli Iași. Cătălin Itu a fost lovit cu crampoanele în față. Sursă foto: captură digisport.ro.
ADVERTISEMENT

Oțelul Galați primește vizita celor de la Poli Iași în partida care închide prima etapă a play-off-ului din Liga 2 Casa Pariurilor. Gazdele au rămas în 10 oameni după ce Costin Ghiocel a avut o intrare criminală la Cătălin Itu. Fotbalistul împrumutat de CFR Cluj în lotul echipei lui Grozavu a căzut inconștient pe gazon.

Momente de panică la Oțelul – Poli Iași! Cătălin Itu a rămas inconștient pe gazon după o intrare „horror” a lui Costin Ghiocel

În minutul 25 al partidei de pe stadionul Oțelul, Ghiocel l-a lovit dur cu crampoanele în față pe Cătălin Itu. Marcatorul golului egalizator pentru Poli Iași a încercat să-și prelungească mingea cu capul, însă a fost lovit și a căzut inconștient pe gazon.

ADVERTISEMENT

Inițial, „centralul” Cătălin Buși i-a acordat doar cartonașul galben căpitanului gălățenilor, însă când și-a dat seama de gravitatea situației, arbitrul l-a eliminat pe Costin Ghiocel. În tot acest timp, jucătorii celor două formații indicau semne de disperare spre margine pentru ca medicii să își facă apariția. VEZI VIDEO AICI.

Fotbalistul împrumutat de Poli Iași de la CFR Cluj până în vară a fost schimbat imediat cu Alexandru Mogoș. După ce a primit îngrijiri medicale pe gazon, tânărul fotbalist a fost transportat cu targa de urgență la spital. Cătălin Itu avea fața plină de sânge în momentul în care Ambulanța se pregătea să plece spre unitatea medicală din localitate. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

Două goluri în două minute la Oțelul – Poli Iași. Repriză plină de evenimente în derby-ul Moldovei din Liga 2

Oțelul Galați a avut un start excelent de partidă și și-a creat primele ocazii la poarta lui Jankov prin Octavian Ursu. În cele din urmă, formația pregătită de Dorinel Munteanu a deschis scorul în minutul 11 prin Cisotti.

Atacantul italian a interceptat excelent centrarea venită de la Gorovei și l-a învins pe portarul din Macedonia de Nord. Totuși avantajul Oțelului avea să dureze doar un minut. La faza imediat următoare, Hlistei a centrat, iar Cătălin Itu l-a învins pe Rareș Pop.

ADVERTISEMENT

Poli Iași a început lupta pentru promovare cu 40 de puncte, pe locul 2, la egalitate cu CSA Steaua. „Militarii” au câștigat în prima etapă, scor 3-0 cu Unirea Dej. Podiumul este completat de Oțelul Galați cu 36 de puncte. De precizat este faptul că echipa lui Daniel Oprița nu are drept de promovare în SuperLiga.

  • Primele două echipe din play-off-ul Ligii 2 Casa Pariurilor promovează direct în SuperLiga. 

Atmosferă încântătoare la Oțelul Galați – Poli Iași. Dorinel Munteanu anticipa un public numeros

Derby-ul singurelor echipe din Moldova aflate în eșalonul secund al fotbalului din România a creat emulație în rândul fanilor. Organizatorii meciului s-au confruntat în mai multe rânduri cu petardele aruncate de suporteri în teren. Dorinel Munteanu anticipa la conferința de presă premergătoare meciului un public numeros.

ADVERTISEMENT

„Încercăm să nu dezamăgim suporterii, încercăm să facem tot ce putem pentru a face puncte, pentru a ne îndrepta spre promovare. Pentru noi, meciurile de acasă ne avantajează mult, avem în spate un public minunat, sper ca și la meciul cu Iași să fie în număr cât mai mare, să ne susțină.

Împreună cu ei am ajuns unde am ajuns, dar e importantă atitudinea jucătorilor, e importantă și imaginea echipei. Faptul că oamenii vin la stadion, demonstrează că suporterii sunt alături de echipă, nu avem presiune, dar trebuie să ne gândim că suporterii au venit lângă noi datorită rezultatelor”, a declarat Dorinel Munteanu, înaintea meciului.

ADVERTISEMENT