Fotbal international

Momente de panică în vestiarul lui Juventus! Sami Khedira are probleme cu inima şi nu a mai plecat la Madrid

19.02.2019 | 23:17
Momente de panica in vestiarul lui Juventus Sami Khedira are probleme cu inima si nu a mai plecat la Madrid

Sami Khedira trebuia să facă deplasarea alături de colegii lui de la Juventus pentru meciul cu Atletico Madrid, dar a fost lăsat acasă după ce i-au fost detectate probleme cu inima. Mijlocaşul central de 31 de ani a rămas la Torino pentru a efectua mai multe investigaţii medicale.

Fotbalistul german s-a antrenat normal înainte de plecarea spre Madrid, însă a fost lăsat acasă după ce medicii i-au descoperit un ritm neregulat de bătăi ale inimii. Massimiliano Allegri, antrenorul campioanei Italiei, a fost întrebat la conferinţa de presă de marţi seară despre absenţa lui Sami Khedira. “Clubul va da un comunicat oficial în curând”, a fost răspunsul sec al antrenorului italian.

Sami Khedira are probleme cu inima. Ce diagnostic i-a fost pus

Sami Khedira are probleme cu inima şi nu va juca în meciul Atletico Madrid – Juventus, partidă din manşa tur a optimilor de finală din Liga Campionilor. Aritmie atrială a fost diagnosticul preliminar pus de medicii, însă jucătorul de 31 de ani va fi supus mai multor investigaţii medicale în zilele următoare. Dacă nu este tratată coresponzător, afecţiunea poate duce la complicaţii serioase, ceea ce i-ar putea afecta cariera lui Sami Khedira.

Sami Khedira are probleme cu inima. Ce decizie a luat clubul Juventus
Sami Khedira are probleme cu inima. Ce decizie a luat clubul Juventus

Mijlocaşul de 31 de ani a jucat în sezonul actual 15 meciuri şi a marcat două goluri pentru Juventus. Sami Khedira a semnat cu “Bătrâna Doamnă” în vara anului 2015, când a fost adus de la Real Madrid din postura de jucător liber de contract. Fotbalistul german mai are contract cu formaţia italiană până la finalul sezonului 2020-21.