Life

Momente de panică la Chefi la Cuțite după ce lui Titus Antonescu i s-a făcut rău. A fost nevoie de intervenția medicilor

Momente dificile în ediția de marți seară de la Chefi la Cuțite. Concurentului Titus Antonescu i s-a făcut rău și a fost nevoie de intervenția medicilor.
22.11.2022 | 23:22
Momente de panica la Chefi la Cutite dupa ce lui Titus Antonescu i sa facut rau A fost nevoie de interventia medicilor
Titus Antonescu a început să se simtă rău după battle-ul de la Chefi la Cuțite. Sursă foto: captură YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Competiția Chefi la Cuțite nu testează doar abilitățile de gătit ale concurenților ci și limitele acestora, iar asta s-a putut vedea chiar în această seară.

Titus Antonescu de la Chefi la Cuțite a avut nevoie de ajutorul medicilor

În cea mai recentă ediție a show-ului culinar Chefi la Cuțite, presiunea s-a simțit. Timpul nu prea a fost de partea multor concurenți, iar Titus Antonescu, unul dintre cei mai apreciați dintre aceștia, a cedat.

ADVERTISEMENT

Concurentul a avut o probă de battle destul de dificilă, iar mai apoi a spus că se simte destul de amețit. Au început apoi să îi tremure picioarele, iar toți concurenții s-au speriat.

La finalul probei, Titus Antonescu nu a mai rezistat și a cerut ajutorul medicilor, spunând că starea sa de sănătatea nu este una prea grozavă.

ADVERTISEMENT

Ulterior, acesta a fost dus în culise, iar medicii i-au acordat primul ajutor. Cu toate astea, în tot acest timp, concurentul nu putea să își ia gândul de la competiție.

Acesta a sperat până în ultimul moment să nu clacheze și să poată să meargă până la capăt la Chefi la Cuțite.

ADVERTISEMENT

De asemenea, el a mai adăugat că dacă va fi eliminat din competiție, măcar acest lucru să se întâmple din cauza unei greșeli și nicidecum din cauza stării lui de sănătate.

”Sper din toată inima să nu intrăm la individuală, că nu vreau să fac o farfurie proastă strict din cauza sănătății. Să clachez și să plec pe o porcărie, de asta îmi este cel mai frică, este coșmarul meu.

ADVERTISEMENT

Măcar dacă ies, să ies când îmi e bine, nu când mi-e rău”, a spus Titus Antonescu, la Antena 1.

Florin Dumitrescu s-a simțit și el rău

Menționăm că nu doar Titus Antonescu s-a simțit rău. La rândul său, chef Florin Dumitrescu spunea la începutul battle-ului 16 că nu are o stare de sănătate prea bună și ar putea avea nevoie de perfuzii.

La rândul lor, concurenții din echipa sa, dezvăluiau că nu se simt prea în formă, însă în final și-au găsit puterea pentru a trece și peste probele de astăzi.

Pentru că finala Chefi la Cuțite se apropie, cel mai probabil mulți dintre concurenți resimt și ei presiunea.

ADVERTISEMENT