News

Momente de panică pentru mai mulți pasageri în aeroportul din Cluj. Cum au ajuns să piardă zborul: ”Avionul pleacă fără noi”

Nervi și întârzieri pe aeroportul din Cluj. Pasagerii au rămas blocați pe aeroport din cauza defecțiunilor la sistemul de securitate
17.05.2024 | 10:23
Momente de panica pentru mai multi pasageri in aeroportul din Cluj Cum au ajuns sa piarda zborul Avionul pleaca fara noi
Probleme tehnice la terminalul de plecări din Cluj. Călători nevoiți să facă față întârzierilor. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Joi seară, pe aeroportul din Cluj, au avut loc momente tensionate. Numeroase persoane au ratat avionul din cauza nefuncționării scanerelor de securitate, care urmau să efectueze verificările înainte de îmbarcare, pentru câteva ore.

Haos pe aeroportul din Cluj

Terminalul se află în proces de construcție, dar surprinzător este că problemele au apărut exact în zona recent finalizată. Motivul a fost suprasolicitarea sistemului electric.

ADVERTISEMENT

„Lasă, că rămân proştii! Ne-aţi ţinut domnule director atâta timp, iar acum să ne cumpărăm alte bilete cu banii noştri”, a spus un călător pentru Observator.

Printre acești călători se aflau și cei care ar fi trebuit să ajungă deja la Paris. În loc să își continue călătoria, au fost nevoiți să facă față unei stări de nervozitate maximă.

ADVERTISEMENT

Toate aceste evenimente au avut loc la aeroportul din Cluj, unde, chiar înainte de îmbarcare, scanerele de securitate au încetat să mai funcționeze.

„A avut o problemă tehnică. A avut o problemă tehnică şi a căzut! Deci soluţia va trebui să o găsim împreună cu, compania aeriană. Compania a luat decizia să plece. În momentul în care am fost informaţi, v-am informat şi pe dumneavoastră”, a mai spus un angajat, potrivit Observator.

ADVERTISEMENT

Renovări în aeroportul din Cluj

Terminalul de plecări al aeroportului din Cluj este în proces de extindere și renovare, iar lucrările ar trebui să fie finalizate în două săptămâni.

Pentru a permite renovarea zonei vechi de securitate, pasagerii sunt redirecționați prin noua aripă a aeroportului de câteva zile. Cu toate acestea, se pare că noul sistem întâmpină dificultăți de funcționare.

ADVERTISEMENT

Motivul acestei situații este suprasolicitarea instalației electrice. Astfel, pasagerii au fost supuși controlului manual. Deoarece compania aeriană nu a fost dispusă să aștepte pasagerii, cei care urmau să plece spre Paris au rămas blocați în aeroport, iar avionul s-a întors gol la Paris.

După câteva ore de așteptare, pentru a evita alte întârzieri, zona veche de securitate a fost redeschisă temporar pentru a efectua controlul pasagerilor.

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”