Life
notix pixel id

Momente de panică pentru Meghan Markle și Harry. Ce întâmplare au ascuns timp de câteva luni

16.03.2021 | 14:25
Momente de panică pentru Meghan Markle și Harry. Ce întâmplare au ascuns timp de câteva luni
Poliția, chemată de 9 ori la casa prințului Harry și a lui Meghan Markle. Ce s-a întâmplatSursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Meghan Markle și Harry au trecut prin momente de panică la ultimele sărbători de iarnă, iar despre evenimentul care i-a marcat destul de tare nu au vrut să vorbească.

Un intrus s-a furișat în casa acestora din California chiar de Crăciun, potrivit publicației TMZ. O persoană neinvitată a intrat de două ori în lxuoasa vilă în care aceștia locuiesc în zona Montecito din statul californian.

Persoana cu pricina a fost ulterior identificată. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 37 de ani pe nume Nickolas Brooks, scrie lecturas.com.

ADVERTISEMENT

Meghan Markle și Harry, deranjați de un individ de 37 de ani de Crăciun

Individul a intrat prima oară în casa foștilor duci de Sussex chiar în Ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie 2020. Au fost anunțate forțele de ordine, iar bărbatul a fost scos din casă fără mare scandal.

La două zile după acest eveniment neplăcut, bărbatul a revenit în vila celor doi, iar de data aceasta nu a mai fost iertat nici de poliție, nici de cei doi ex-duci și a fost arestat.

ADVERTISEMENT

Nu se știe motivul pentru care acel tip de 37 de ani a pătruns în casa foștilor duci. Ceea ce s-a aflat despre el este că locuiește în Ohio, la o distanță destul de mare, în cealaltă parte a Statelor Unite.

Cei doi foști duci plătesc prețul celebrității

Informația despre această întâmplare nu a fost abordată nici măcar în interviul acordat de cei doi lui Oprah Winfrey, însă presa de scandal din America a aflat câteva detalii, după cum se poate observa, inclusiv numele celui care le-a violat domiciliul.

ADVERTISEMENT

Presa străină scrie că Meghan Markle și Harry vor trebui să se obișnuiască pe viitor cu astfel de situații, acesta făcând parte din prețul faimei pe care au dobândit-o de când au renunțat la atribuțiile lor de membri ai Casei Regale Britanice.

După ieșirea din Casa Regală, Meghan și Harry au devenit tot mai prezenți în spațiul public. Cei doi au încheiat mai multe contracte importante inclusiv unul de colaborare cu compania Netflix, unde ar putea avea un reality-show propriu sau un documentar despre viața lor, cotat cu milioane de dolari.

ADVERTISEMENT

 

 

 

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri