Life

Momente de panică pentru Meghan Markle și Harry. Ce întâmplare au ascuns timp de câteva luni

16.03.2021 | 14:25
Momente de panica pentru Meghan Markle si Harry Ce intamplare au ascuns timp de cateva luni
ADVERTISEMENT

Meghan Markle și Harry au trecut prin momente de panică la ultimele sărbători de iarnă, iar despre evenimentul care i-a marcat destul de tare nu au vrut să vorbească.

Un intrus s-a furișat în casa acestora din California chiar de Crăciun, potrivit publicației TMZ. O persoană neinvitată a intrat de două ori în lxuoasa vilă în care aceștia locuiesc în zona Montecito din statul californian.

ADVERTISEMENT

Persoana cu pricina a fost ulterior identificată. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 37 de ani pe nume Nickolas Brooks, scrie lecturas.com.

Meghan Markle și Harry, deranjați de un individ de 37 de ani de Crăciun

Individul a intrat prima oară în casa foștilor duci de Sussex chiar în Ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie 2020. Au fost anunțate forțele de ordine, iar bărbatul a fost scos din casă fără mare scandal.

ADVERTISEMENT

La două zile după acest eveniment neplăcut, bărbatul a revenit în vila celor doi, iar de data aceasta nu a mai fost iertat nici de poliție, nici de cei doi ex-duci și a fost arestat.

Nu se știe motivul pentru care acel tip de 37 de ani a pătruns în casa foștilor duci. Ceea ce s-a aflat despre el este că locuiește în Ohio, la o distanță destul de mare, în cealaltă parte a Statelor Unite.

ADVERTISEMENT

Cei doi foști duci plătesc prețul celebrității

Informația despre această întâmplare nu a fost abordată nici măcar în interviul acordat de cei doi lui Oprah Winfrey, însă presa de scandal din America a aflat câteva detalii, după cum se poate observa, inclusiv numele celui care le-a violat domiciliul.

Presa străină scrie că Meghan Markle și Harry vor trebui să se obișnuiască pe viitor cu astfel de situații, acesta făcând parte din prețul faimei pe care au dobândit-o de când au renunțat la atribuțiile lor de membri ai Casei Regale Britanice.

ADVERTISEMENT

După ieșirea din Casa Regală, Meghan și Harry au devenit tot mai prezenți în spațiul public. Cei doi au încheiat mai multe contracte importante inclusiv unul de colaborare cu compania Netflix, unde ar putea avea un reality-show propriu sau un documentar despre viața lor, cotat cu milioane de dolari.

 

 

 

 

 

 

ADVERTISEMENT