Fotbal international

Momente de tensiune cu Lionel Messi? Preşedintele Barcelonei anunță: “Deocamdată nu are intenția de a discuta prelungirea contractului”

11.11.2019 | 21:46
Momente de tensiune cu Lionel Messi? Preşedintele Barcelonei anunță:
Momente de tensiune cu Lionel Messi? Barcelona anunţă: "Deocamdată nu are intenția de a discuta prelungirea contractului". Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Viitorul lui Lionel Messi la Barcelona este în dubii. Într-un interviu acordat în presa iberică de luni, șeful catalanilor, Josep Maria Bartomeu, anunță că starul argentinian va rămâne cu siguranță pe Camp Nou până în vara lui 2021, atunci când îi expiră contractul semnat în 2017, însă nu sunt semne că fostul ”Balon de Aur” intenționează să semneze un nou angajament cu liderul din Spania.

Momente de tensiune cu Lionel Messi? Barcelona anunţă: “Deocamdată nu are intenția de a discuta prelungirea contractului”

Într-un interviu pentru Marca, președintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, a afirmat că Lionel Messi este decis să-și ducă la bun sfârșit contractul actual cu campioana din La Liga. ”Messi nu se va folosi de clauza care îi permite să plece gratis în vara viitoare de pe Camp Nou. Totuși, Messi încă nu e dispus să se așeze la masa negocierilor pentru prelungirea înțelegerii care expiră peste două sezoane.”

Șeful catalanilor a mai spus pentru sursa citată că Messi dorește să vadă cum va evolua situația la Barcelona în următoarele sezoane. ”Gheata de aur” a Europei din sezonul precedent a declarat în nenumărate rânduri că vrea să câștige cele mai importante trofee alături de catalani. De asta depinde mult evoluția lotului și mișcările care vor surveni pe piața transferurilor în sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

Momentan, Messi se simte bine la Barcelona. Familia lui are reședința în capitala Cataloniei, iar planurile sale sunt de a continua aici. Până în 2021 se pot schimba încă mult lucrurile, deși oficialii Barcei sunt încrezători în faptul că fotbalistul va rămâne la clubul pentru care a scris istorie.

Josep Maria Bartomeu, convins că Messi va juca mulți ani la Barcelona

În septembrie au apărut zvonuri conform cărora Messi ar putea pleca de la Barcelona. Josep Maria Bartomeu i-a liniștit atunci pe fani.

ADVERTISEMENT

”Messi a semnat până în 2021. S-a convenit de comun acord ca la finalul penultimului său sezon să aibă libertatea de a pleca gratis unde vrea. Şi-a câştigat acest drept de a alege ce vrea el să facă, dar sunt calm este un adevărat cule. De altfel , Xavi, Iniesta şi Puyol au avut aceeaşi clauză în contract. Nu puteam proceda altfel cu Messi, dar repet, sunt sigur că va mai juca la noi mulţi ani, “ a declarat atunci preşedintele Barcelonei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri