Life

Momente delicate pentru Gina Pistol, după ce a devenit mamă: “Face față cu greu”

22.03.2021 | 11:56
Momente delicate pentru Gina Pistol dupa ce a devenit mama Face fata cu greu
ADVERTISEMENT

Momente delicate pentru Gina Pistol, la două săptămâni după ce a devenit mamă. Deși recuperarea după operația de cezariană a decurs bine, prezentatoarea emisiunii “Chefi la cuțite” face față cu greu momentelor în care trebui să-și hrănescă fetița.

Gina Pistol (40 ani) s-a pregătit ani pentru ziua în care a devenit mamă, așa cum chiar ea mărturisea. S-a documentat temeinic, a luat cele mai bune decizii pentru fiica ei, Josephine, pe care a hotărât să o hrănească natural, cu lapte matern. Toate informațiile pe care le-a primit, din cărți, de la prietene și, cel mai important, de la un consultant în alăptare au pregătit-o pentru momentul conectării cu fiica sa, însă nu și pentru disconfortul suferit în primele zile ale maternității.

ADVERTISEMENT

Conform surselor FANATIK.RO, Gina Pistol a avut zile dificile, după ce a ajuns cu fiica acasă, și, fără ajutorul lui Smiley, care îi este alături încontinuu, nu știe cum ar fi scos-o la capăt. Prioritățile în această nouă etapă magică, dar deloc ușoară, pe care o trăiesc sunt clar stabilite: în timp ce Gina Pistol este responsabilă cu alăptatul și adormitul micuței, Smiley este cel care schimbă scutece și se ocupă ca fetelor lui să nu le lipsească ceva.

Momente delicate pentru Gina Pistol, după ce a devenit mamă

“Gina și Smiley sunt fascinați de Josephine, o privesc încontinuu! Ginuța a avut zile dificile, imediat după cezariană, dar nici nu alăptatul nu i-a fost ușor. Mamele știu cum se desfășoară lucrurile în primele zile, cu tensiune, cu dureri. Face față cu greu”, au declarat surse apropiate celor doi, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

De altfel, chiar prezentatoarea de la Antena 1 mărturisea, zilele trecute, că nu îi este deloc ușor să se adapteze la statutul de mămică, însă, atunci când își privește fiica, “tot greul trece”.

“Băi, nu am avut nici timp și nici stare să stau pe Instagram, pentru că am fost ocupată 26 din 24 de ore. Sunt bine, m-am recuperat foarte repede după operație, doar că nu e ușor deloc. Mai ales la început! Jos pălăria în fața tuturor mamelor. Fizic mi-am revenit abia în a treia zi după operație, pentru că primele două zile după naștere nu au fost cele mai frumoase din viața mea și vă spun sincer! Nu, nu au fost!

ADVERTISEMENT

Tot ce citești în cele 9 luni de sarcină, tot ce ți se spune la spital, de către moaște, de către pediatru, uiți. În momentul în care pășești în casă, uiți tot. Oricum, mare ajutor am din partea lui Andrei! Se descurcă foarte bine! Este minunat sentimentul pe care îl ai când devii mamă, este minunat, uiți de tot greul.”, a mărturisea Gina Pistol pe InstaStory.

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți, pentru prima dată, în data de 9 martie, când prezentatoarea TV a adus pe lume o fetiță. Micuța de 3,230 kg și 51 de cm a primit numele Josephine Ana, pe care cântărețul și prezentatoarea TV l-au ținut secret până în momentul în care au intrat în posesia certificatului de naștere.

ADVERTISEMENT