Life

Momente dificile pentru Andreea Tonciu. Fiica ei, Rebeca, are probleme de sănătate

Andreea Tonciu trece prin momente dificile. Fiica ei, Rebeca are câteva probleme de sănătate, iar vedeta este extrem de îngrijorată.
20.10.2022 | 11:54
Momente dificile pentru Andreea Tonciu Fiica ei Rebeca are probleme de sanatate
Fiica celebrei Andreea Tonciu, Rebeca, are probleme de sănătate. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

De când a devenit mamă pentru prima oară, viața celebrei Andreea Tonciu s-a schimbat complet. Vedeta își dedică timpul exclusiv fiicei sale, Rebeca, indiferent de situație.

Fiica Andreei Toniciu are probleme de sănătate

Așa s-a întâmplat și de această dată. Andreea Tonciu este extrem de activă în mediul online, iar constant își ține la curent fanii cu fiecare moment din viața ei. Uneori este criticată, dar de cele mai multe ori cei care o urmăresc apreciază fiecare postare de-a ei.

ADVERTISEMENT

Acum însă, veștile nu au fost tocmai bune, conform ultimelor postări ale vedetei. Fiica Andreei Tonciu, Rebeca, are niște probleme de sănătate, iar pentru brunetă, imaginea nu este tocmai una plăcută.

Vestea bună este însă că cea mică nu are nevoie de îngrijiri medicale, însă chiar și așa, din imaginile postate de vedetă pe contul de socializare, se poate observa că Rebeca zace în mașină.

ADVERTISEMENT

Într-o fotografie micuța stă întinsă pe bancheta mașinii, iar în altele stă întinsă în pat. ”Bolnăvioară”, a scris vedeta în dreptul uneia dintre imagini.

Fiica Andreei Tonciu, Rebeca, se confruntă cu probleme de sănătate. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
Fiica Andreei Tonciu, Rebeca, se confruntă cu probleme de sănătate. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik

Dacă stăm să ne uităm și la alte cazuri din România, dar și la vremea extrem de schimbătoare, cel mai probabil fiica Andreei Tonciu se confruntă cu o viroză sezonieră.

ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu îi face toate poftele Rebecăi

Să nu uităm că pentru Andreea Tonciu, rolul de mamă este unul extrem de important. Chiar vedeta dezvăluia la un moment dat că nu mai poate să facă lucrurile pe care le făcea odată, iar totul merge spre fiica ei.

Tot atunci, vedeta bruneta mai povestea că nu este încă pregătită pentru un al doilea copil, în condițiile în care responsabilitatea este una destul de mare.

ADVERTISEMENT

“Acum sunt mamă și nu mai pot să fac lucruile pe care le făceam înainte. Fetița este foarte răsfățată, eu îi fac toate poftele. Deocamdată nu sunt pregătită să mai fac un copil, dar cine știe, pentru un an, 2, 3, 5, cine știe, poate mă răzgândesc.

Pentru mine, copilul este o responsabilitate foarte mare. La mine a venit totul de la sine, nu am programat nimic, nu am avut nicio bonă, doar eu cu mama”, dezvăluia Andreea Tonciu în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT