Life

Momente dificile pentru Cristina Șișcanu. Fiica vedetei și a lui Mădălin Ionescu are probleme de sănătate

Cristina Șișcanu trece prin momente dificile. Fiica vedetei și a lui Mădălin Ionescu se confruntă cu probleme de sănătate.
25.11.2022 | 18:41
Momente dificile pentru Cristina Siscanu Fiica vedetei si a lui Madalin Ionescu are probleme de sanatate
Cristina Șișcanu și-a amânat toate planurile pentru a petrece timp cu fiica sa. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu, dar și Mădălin Ionescu trec prin momente extrem de dificile. Fiica celor doi, Petra, s-a îmbolnăvit.

Petra, fiica Cristinei Șișcanu și a lui Mădălin Ionescu, s-a îmbolnăvit

La fel ca și alte vedete din România, Cristina Șișcanu își ține la curent urmăritorii cu mai tot ce se întâmplă în viața ei. Așa a făcut și de această dată când a vorbit despre perioada prin care trece.

ADVERTISEMENT

Într-o postare pe contul personal de Instagram, prezentatoarea emisiunii ”După faptă și răsplată” de la Metropola Tv, susține că a fost nevoită să își anuleze toate planurile pentru că fiica ei, Petra, este bolnavă.

Totul a început după ce micuța a început să aibă dureri de burtă. Vedeta nu s-a speriat însă pentru că știa că din cauza anumitor viruși, mulți copii pot avea astfel de stări.

ADVERTISEMENT

Totuși, se pare că starea de rău a micuței a continuat și de abia pe seară, Petra a început cât de cât să se simtă mai bine.

”Ieri s-a simțit rău, a vomitat de două ori și a durut-o burtica și toată ziua a mâncat covrigi. Știu că mulți copii se confruntă cu probleme digestive din cauza unor virusuri, ieri mă gândeam oare o fi despre așa ceva și cazul Petrei. (…)

ADVERTISEMENT

Spre seară a mâncat pâine și cartofi și s-a înviorat înainte de culcare, ceea ce m-a bucurat foarte mult. A dormit toată noaptea foarte bine. Dimineața s-a trezit voioasă, îi turuie gurița, nu m-a lăsat nici să beau cafeaua. Mă bucur”, a mărturisit Cristina Șișcanu, pe rețelele de socializare.

Cristina Șișcanu și-a anulat planurile pentru fiica ei

Deși avea programată o ședință foto de Crăciun astăzi, vedeta se temea ca nu cumva cea mică să se simtă rău din nou.

ADVERTISEMENT

Astfel, aceasta a decis să rămână acasă și să își țină fiica, de care este extrem de mândră, sub observație.

Decizia s-a dovedit una cât se poate de bună pentru că fiica vedetei și a lui Mădălin Ionescu și-a revenit complet, ba chiar a avut prea multă energie, spune ea.

”Trebuia astăzi să mergem la ședința foto de Crăciun, într-un cadru idilic, dar am zis să fim siguri că Petra este bine și să nu fie ceva din zona virusurilor, că trebuie să o țin acasă, să nu dea mai departe.

Astăzi o țin sub observație și văd că are energie, foarte multă, trebuie să îi fac față”, a mai adăugat Cristina Șișcanu.

ADVERTISEMENT