Fotbal intern

Momente dificile pentru Dragoş Nedelcu. Presiune uriaşă pe umerii mijlocaşului. Foto+video

Autor: Iuliana Spirache | 08.05.2018 | 17:23
Dragos Nedelcu va evolua în sezonul următor atât mijlocaș central, cât și fundaș central la solicitarea antrenorului său, Nicolae Dică

Momente dificile pentru Dragoş Nedelcu. Cum a reacţionat când a fost introdus în meciul CSM Politehnica Iaşi – FCSB, scor 1-0, din etapa a 8-a a play-off-ului Ligii 1 Betano, ediţia 2017-2018. VEZI ÎN GALERIA DE MAI SUS MAI MULTE IMAGINI CU DRAGOŞ NEDELCU. 

Dragoş Nedelcu şi-a pierdut postul de titular la FCSB, iar mijlocaşul transferat de la FC Viitorul Constanţa simte presiunea pusă de oficialii echipei “roş-albastră” din ce în ce mai mult. În momentul în care i s-a cerut să intre pe teren în meciul pierdut de FCSB cu Poli Iaşi, scor 0-1, Nedelcu a stat câteva secunde cu mâinile încrucişate şi cu capul aplecat. VEZI VIDEO AICI!

Momente dificile pentru Dragoş Nedelcu. Morais şi Gnohere l-au încurajat

S-a văzut clar că fotbalistul în vârstă de 21 de ani a simţit că presiunea e pe umerii lui, iar Junior Morais şi Harlem Gnohere s-au dus spre el pentru a-l încuraja. Nedelcu are şi motive pentru a simţi presiune, deoarece a fost unul dintre cei mai criticaţi jucători din lotul lui Nicolae Dică în acest sezon din Liga 1.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!