Life

Momente dificile pentru Florin Dumitrescu! Cine a părăsit echipa Chefi la cuțite

17.11.2020 | 13:11
Momente dificile pentru Florin Dumitrescu Cine a parasit echipa Chefi la cutite
ADVERTISEMENT

Emisiunea culinară „Chefi la cuțite” de la Antena 1 a trecut la faza eliminatorie, Florin Dumitrescu primind o lovitură foarte grea. Juratul a trecut prin momente dificile după ce echipa sa a ajuns la duel împreună cu concurenții lui Sorin Bontea. 

Participanții au fost nevoiți să gătească preparate pe bază de fructe de mare și pește, misiunea nefiind una foarte ușoară. Din păcate, proba i-a pus în dificultate pe unii dintre concurenți, una dintre femei plecând acasă.

ADVERTISEMENT

În urma degustării celor trei jurați de la Antena 1 una dintre concurente a fost eliminată. Este vorba de Cristina Raiu din echipa lui Florin Dumitrescu care a încercat un preparat din paste care nu a fost pe placul bucătarilor.

Florin Dumitrescu, lovitură dură la Chefi la cuțite. Cine a plecat din echipa sa

„Nu se puteau mânca. Ți-am zis să stai cuminte în farfurie, fă ce știi, nu te duce în avioane. Ruloul ăla pe care l-ai făcut era sărat. Exact cum mă așteptam, Cristina a uitat ce i-am zis. A reușit de la 14 puncte să ajungă acum să plece acasă”, a declarat vizibil dezamăgit Florin Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

„Îmi pare că sunt prima care părăsește echipa și pentru că nu am reușit să mă țin de cuvânt față de chef Florin Dumitrescu”, a spus la rândul ei Cristina Raiu, concurenta care a pregătit în audițiile pe nevăzute un preparat nemțesc.

Probele și eliminările continuă, sezonul 8 din emisiunea culinară putând fi vizionat de luni până miercuri la Antena 1 începând cu ora 20:30. Așadar, în seara aceasta urmează o nouă ediție a show-ului „Chefi la cuțite”.

ADVERTISEMENT

Cine este Cristina Raiu și cum a ajuns să lucreze în bucătărie

Cristina Raiu are 42 de ani și de 7 ani este proprietara unei restaurant, așa cum avea să povestească în emisiune. Femeia nu a avut o viață tocmai ușoară, fiind nevoită să mănânce o perioadă resturile clienților din farfurii pentru a-și achita datoriile.

S-a ridicat și a devenit mai puternică, mai ales că a trecut și printr-un divorț. Fosta concurentă este la a doua căsnicie, mărturisind că a ajuns să lucreze în bucătărie pentru că avea nevoie de bani să-și întrețină copilul. Așa a început să vândă langoși în piață.

ADVERTISEMENT

„Trebuia să-mi caut un loc de muncă stabil, să nu-mi fie luat copilul. Am început lucrul la langoși, în piață. Mi-am întâlnit actualul soț, acum 12 ani.

După o experiență neplăcută în Spania am decis să mergem în Germania. Mi-am găsit de lucru doar la spălat de vase”, a declarat Cristina Raiu în fazele pe nevăzute, informează a1.ro.

ADVERTISEMENT