Life

Momente dificile pentru Giani Kiriță la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Cât a ajuns să slăbească celebrul fotbalist

Competiția ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” de la Pro Tv este o adevărată provocare, iar asta o spun concurenții, precum Giani Kiriță.
24.10.2022 | 19:16
Momente dificile pentru Giani Kirita la Sunt celebru scoatema de aici Cat a ajuns sa slabeasca celebrul fotbalist
Giani Kiriță, despre experiența Sunt celebru, scoate-mă de aici. Sursă foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Giani Kiriță s-a întors un cu totul alt om după competiția ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Deși credea că are antrenament deja, după Survivor România, fotbalistul s-a văzut în situații fără precedent.

Giani Kiriță, despre experiența ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Chiar el a prezentat diferențele dintre cele două show-uri, dar și schimbările prin care a trecut în ultimele luni de zile. În timp ce la Survivor România se pune accept pe latura sportivă, iată că la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, sportivul a fost nevoit să își înfrângă fobiile.

ADVERTISEMENT

Iar Giani Kiriță are destul de multe, după cum spunea chiar el. Avea frică de înălțime, claustrofobie, iar astea sunt doar o parte dintre problemele sale.

În junglă, fotbalistul s-a confruntat cu toate. I-a fost foarte greu și de abia acum prețuiește mai mult ce are acasă. Dacă ar fi să aleagă din nou, Giani Kiriță spune că ar prefera să revină la Survivor România, în condițiile în care actuala competiție a fost mult prea dură pentru el.

ADVERTISEMENT

”Dintre cele două, de departe aleg Survivor. Sunt celebru, scoate-mă de aici! a fost un concurs foarte dur. Eu nu sunt genul care să mă plâng, așa că puteți da crezare vorbelor mele!”, a mărturisit fotbalistul, pentru playtech.

Giani Kiriță a slăbit 12 kilograme în Republica Dominicană

După câteva luni petrecute în Republica Dominicană, Giani Kiriță a slăbit 12 kilograme cel puțin. Nu a mai mâncat deloc ca acasă, drept urmare, stomacul i s-a închis.

ADVERTISEMENT

Nici măcar când a ajuns acasă nu a putut reveni la meniul de altă dată, deși mama sa i-a pregătit fel de fel de preparate, așa cum era obișnuit.

”În Dominicană am slăbit 12 kilograme, cel puțin. (…) Pe scurt, am constatat că mi s-a închis stomacul și sunt încă departe de cantitățile de mâncare de altădată”, a mai povestit el.

ADVERTISEMENT

Și nu doar mâncarea a fost o problemă pentru el. Giani Kiriță povestește că a avut nevoie de două săptămâni pentru a reveni la normalitate, acasă. Nu a avut coșmaruri, însă nu-și mai găsea energia pe care o avea înainte de a pleca în Republica Dominicană.

De asemenea și revederea cu prietenii a fost una extrem de emoționantă, a mai dezvăluit fotbalistul.

ADVERTISEMENT