Life

Momente dificile pentru Oana Zăvoranu. Vedeta a vorbit despre lupta grea cu depresia

Oana Zăvoranu trăiește momente dificile. Vedeta se luptă cu depresia și a ajuns chiar să apeleze și la tratament medicamentos pentru a-și putea reveni.
07.11.2022 | 08:48
Momente dificile pentru Oana Zavoranu Vedeta a vorbit despre lupta grea cu depresia
Oana Zăvoranu a spus adevărul despre lupta cu depresia. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu se numără printre cele mai apreciate vedete din România. Deși are 49 de ani, bruneta nu își arată deloc vârsta și este mereu atentă la detalii.

Oana Zăvoranu se luptă cu depresia

În ciuda faptului că mai mereu, este cu zâmbetul pe buze, se pare că Oana Zăvoranu trăiește momente destul de dureroase.

ADVERTISEMENT

Aceasta a fost recent întrebată dacă se confruntă cu atacuri de panică, iar răspunsul ei i-a șocat pe mulți. Actrița a dezvăluit că nu a avut atacuri de panică niciodată, însă se luptă cu depresia chiar și acum.

Oana Zăvoranu, care formează un cuplu cu Alex Ashraf  a apelat inclusiv la tratament medicamentos de specialitate, iar uneori s-a bazat și pe psihicul ei pentru a merge mai departe.

ADVERTISEMENT

”Depresie da! Multă și în formă continuă. Cu tratament medicamentos de specialitate inițial, dar uneori și după ureche că mai am obiceiul să fiu doctorul meu. 

Voi să nu faceți așa ceva niciodată! Și cu forță interioară venită de acolo de sus de la el”, le-a dezvăluit vedeta urmăritorilor ei.

ADVERTISEMENT

Momentul care i-a schimbat viața complet Oanei Zăvoranu

Ulterior, bruneta a început să vorbească și despre un moment extrem de sensibil din viața ei. Oana Zăvoranu nu a vrut să dea detalii, însă a subliniat faptul că este vorba despre o lecție tulburătoare de greșeală în viață.

Mai mult de atât, aceasta susține că acel moment din viața ei i-a dat lumea complet peste cap și că nimeni nu l-a știut până acum.

ADVERTISEMENT

”Este cel mai sensibil moment al vieții mele. Nu îl știe nimeni. Poate am să îl împărtășesc cu voi… e o lecție tulburătoare de greșeală în viață.

E tulburător pentru mine, e tulburător pentru oricine îl ascultă, e tulburător pentru orice creștin… Momentul acela mi-a întors viața pe dos, m-a dus în infern”, a mai scris Oana Zăvoranu pe InstaStory.

Vedeta nu a vrut însă să le spună urmăritorilor ei care a fost acel moment dureros din viața ei. Pe de altă parte, amintim că în urmă cu câteva săptămâni, vedeta dezvăluia că regretă faptul că nu a putut să aibă o relație mai bună cu mama ei, care s-a stins din viață cu ani în urmă.

ADVERTISEMENT