Life

Momente dificile pentru Victor Slav. Din ce a ajuns să trăiască vedeta

03.09.2020 | 23:29
Momente dificile pentru Victor Slav Din ce a ajuns sa traiasca vedeta
ADVERTISEMENT

Victor Slav, fostul prezentator al show-ului „Îmi place dansul”, trece prin momente dificile după ce a rămas fără loc de muncă. Vedeta nu mai are niciun proiect în televiziune, dar cu toate acestea a rămas în trustul care l-a consacrat, și anume Kanal D.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a început de ceva timp să caute alte surse de venit. În prezent, fostul prezentator câștigă bani numai din contractele de imagine pe care le are cu anumite branduri. Cu toate acestea, nu câștigă salariul pe care-l avea când apărea pe sticlă.

ADVERTISEMENT

Potrivit libertatea.ro, în momentul de față Victor Slav încasează lunar în jur de 2.000 de euro, în condițiile în care când avea proiecte de televiziune încasa un salariu în valoare de 5.000 de euro, bani la care se adăugau și alte venituri suplimentare venite din extrajoburi.

Victor Slav, afectat de pandemie. Din ce câștigă bani de când nu mai are proiecte

Fostul prezentator de televiziune a putut fi urmărit la cârma multor show-uri și emisiuni, însă de mai bine de un an a fost pus pe liber. Victor Slav nu primește niciun salariu de la Kanal D, dar cu toate acestea a rămas în trust și nu a plecat la un alt post de televiziune, așa cum a făcut colegul său Cătălin Cazacu.

ADVERTISEMENT

Cei doi prieteni au fost o bună perioadă de timp maeștri de ceremonii la evenimente private, dar odată ce virusul din China s-a extins și a ajuns și pe teritoriul țării noastre, fostul soț al Biancăi Drăgușanu s-a văzut nevoit să strângă și mai mult cureaua.

Pandemia de coronavirus l-a afectat serios pe Victor Slav care se pare că este urmărit de ghinion pe plan profesional. Dacă în carieră nu îi merge așa cum și-ar fi dorit, pe plan sentimental se pare că vedeta și-a găsit fericirea în brațele unei tinere din Timișoara.

ADVERTISEMENT

Victor Slav se iubește cu o blondină. Cum arată Ela, actuala iubită

Fostul prezentator de la Kanal D se iubește de mai bine de jumătate de an cu o tânără pe nume Ela. Femeia lucrează ca hostess la o terasă de pe malul Dâmboviței. Actuala iubită a lui Victor Slav este blondă, are ochi albaștri și forme apetisante.

Noua parteneră de viață se pare că l-a cucerit pe Victor Slav, cei doi fiind extrem de apropiați. Mai mult decât atât, cuplul a petrecut perioada de izolare împreună, vedeta Kanal D precizând că familia a cunoscut-o deja pe femeia care i-a furat inima.

ADVERTISEMENT

„Ne înțelegem foarte bine. Am dus și încă ducem pandemia împreună. Avem planuri mari împreună. Trebuie să ne reinventăm și vrem să demarăm niște businessuri online. Da, am prezentat-o familiei.

Este o relație normală. Familia mea o cunoaște. Încercăm să nu scoatem această relație în evidență. Ea este o fată normală și nu dorește să iasă în evidență”, a mărturisit fostul prezentator, relatează cancan.ro.

ADVERTISEMENT