Sport

Momente dramatice la Cadiz – Barcelona. Un fan a făcut infarct, jocul a fost întrerupt 20 de minute. Un fotbalist a aruncat defibrilatorul în tribune! Video

Panică în tribune la Cadiz – Barcelona. Un fan a suferit un stop cardio respirator. Medicii au intervenit de urgență, iar meciul a fost întrerupt.
10.09.2022 | 21:38
Momente dramatice la Cadiz  Barcelona Un fan a facut infarct jocul a fost intrerupt 20 de minute Un fotbalist a aruncat defibrilatorul in tribune Video
Momente dramatice la meciul Cadiz - Barcelona din La Liga. Un fan a făcut infarct
ADVERTISEMENT

Partida dintre Cadiz și Barcelona, din etapa a 5-a a campionatului Spaniei, a fost întreruptă în minutul 82. În tribune, un fan a suferit un infarct. Arbitrul a trimis cele două echipe la vestiare.

Portarul gazdelor, sprint cu defibrilatorul în mâini

Mai puțin de zece minute mai erau de disputat din meciul Cadiz – Barcelona, în cea de a cincea etapă din La Liga, când centralul întâlnirii a decis să întrerupă desfășurarea jocului.

ADVERTISEMENT

În cască a primit informația că un fan a suferit un stop cardio respirator. Echipele medicale au intervenit de urgență, iar imaginea zilei a oferit-o portarul gazdelor.

Ledesma a fost surprins de camere în timp ce sprinta cu un defibrilator în mâini spre locul în care fanul se zbătea între viață și moarte. Fotbalistul a aruncat aparatul medical în tribune, unde medicii încercau să-l resusciteze pe suporter.

ADVERTISEMENT

În urma nefericitului eveniment partida a fost întreruptă mai bine de 20 de minute. Jucătorii celor două echipe au fost trimiși de brigada de arbitri la vestiare, în vreme ce medicii au continuat să îi ofere asistență medicală fanului.

Lewandowski a înscris al 6-lea gol pentru Barca

Până să fie întreruptă partida de pe arena Nuevo Mirandilla, Barcelona a fost în controlul total al jocului, deși la pauză cele două oponente au intrat la cabine la egalitate 0-0.

ADVERTISEMENT

În repriza a doua gazdele nu au mai făcut față iureșului ofensiv al catalanilor care au deschis scorul la 10 minute de la reluarea partidei, prin  Frankie de Jong.

După alte 10 minute și ”mașina de goluri” Robert Lewandowski și-a trecut numele pe lista marcatorilor. A fost a șasea reușită a polonezului în cinci partide jucate în La Liga. După reluarea jocului, FC Barcelona a marcat din nou, prin Ansu Fati. După o nouă fază excelentă creată de Lewandowski. În prelungiri, Ousmane Dembele a punctat și el. S-a terminat 4-0 pentru Barcelona.

ADVERTISEMENT

Înaintea acestei partide Barcelona se situa pe poziția a doua a clasamentului cu 10 puncte, două mai puține decât marea rivală Real Madrid. La polul opus, Cadiz e lanterna roșie a campionatului, fără nici un punct acumulat.

ADVERTISEMENT