Sport

Momente dramatice la Timişoara! Cosmin Matei şi-a pierdut respiraţia. A fost nevoie de intervenţia ambulanţei: „M-am speriat!”

Cosmin Matei și-a pierdut respirația în duelul dintre Ripensia și Dinamo.
23.09.2021 | 20:32
Momente dramatice la Timisoara Cosmin Matei sia pierdut respiratia A fost nevoie de interventia ambulantei Mam speriat
ADVERTISEMENT

Mijlocașul lui Dinamo a fost lovit de Stephan Coulibaly în minutul 80 al partidei dintre Dinamo și Ripensia Timișoara, iar Cosmin Matei a rămas fără aer în plămâni.

În cele din urmă, Cosmin Matei și-a revenit și nu numai, el și-a dorit să continue meciul, fiind lăsat să joace și finalul confruntării, deși intrase ambulanța pe teren pentru a-i acorda primul ajutor.

ADVERTISEMENT

Cosmin Matei și-a pierdut respirația în Ripensia – Dinamo. A fost nevoie de intervenția ambulanței

Cosmin Matei și-a speriat colegii când după un duel cu Stephan Coulibaly s-a prăbușit. Mijlocașul lui Dinamo a rămas fără aer în plămâni, fiind nevoie de intervenția ambulanței pentru a-l ajuta.

În cele din urmă, Cosmin Matei și-a revenit și a făcut semn că vrea să continue partida, fiind lăsat pe teren să termine meciul, fără să mai aibă nicio problemă.

ADVERTISEMENT

Spaima a fost mare, mai ales că Dinamo are amintiri nefericite de-a lungul istoriei, dar intervenția medicilor a fost promptă și rapidă, iar momentul a fost depășit în cele din urmă.

„Am rămas fără aer și m-am speriat, m-am panicat. Am fost lovit în spate și mi-am pierdut aerul, dar sunt bine, n-am probleme. Mă bucur că am marcat și că sunt sănătos”, a spus Cosmin Matei la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

Chiar Cosmin Matei a înscris singurul gol al meciului, care a fost suficient pentru Dinamo să treacă de Ripensia Timișoare în „16-imile” din Cupa României.

Momentul când a intervenit ambulanța. Sursă foto: Captură/DigiSport
Momentul când a intervenit ambulanța. Sursă foto: Captură/DigiSport

Cosmin Matei, revenire importantă pentru Dinamo

Cosmin Matei este unul dintre jucătorii reveniți la Dinamo în urmă cu puțin timp, după ce „câinii” au primit acceptul să efectueze transferuri, iar FANATIK a anunțat venirea sa în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

„Mi-am dorit să mă întorc la Dinamo, mă simt ca acasă. Îmi doresc foarte mult să progresăm”, a spus Cosmin Matei după revenirea la Dinamo.

Cosmin Matei a mai evoluat la Dinamo între anii 2012 și 2016, având și un trecut în care a jucat pentru rivalii de la FCSB, însă a recunoscut că s-a simțit cel mai bine îmbrăcând tricoul „alb-roșu”.

Golul din meciul cu Ripensia a fost primul de la revenirea lui Cosmin Matei la Dinamo.

  • 29 de ani are Cosmin Matei
  • 500.000 de euro este cota de piață a lui Cosmin Matei, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT