Momente dramatice pe litoral: adolescent, prins sub stabilopozi. Scafandrii, interven’ie de urgenţă

Iuliana Spirache   
in Hotnews
22/08/2016, 11:39
Momente dramatice pe litoral: adolescent, prins sub stabilopozi. Scafandrii, interven’ie de urgenţă

Clipe dramatice luni dimineaţa, în staţiunea Saturn, pe plaja Cerna. Scafandrii din cadrul ISU Dobrogea încearcă să salveze un adolescent din apele învolburate ale mării.

Potrivit primelor informaţii, adolescentul în vârstă de 17 ani, originar din Reghin, se afla la mare împreună cu părinţii lui.

La un moment dat, tânărul a intrat în apă, însă a fost purtat de curenţi în larg şi nu s-a mai putut întoarce la mal, el rămânând blocat sub stabilopozi.

La faţa locului intervin, la ora difuzării acestei ştiri, o autospecială a pompierilor şi scafandrii de intervenţie din cadrul ISU Dobrogea, relatează presa locală.

Sursă: realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Virgil Postolachi a obţinut cetăţenia română! Prima reacţie a tatălui său

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×