Sport

Momente dramatice pentru un fotbalist din SuperLiga. Iubita a ajuns în stare gravă la spital după ce a pierdut sarcina

Un jucător important din SuperLiga trece printr-un moment cu adevărat greu, iubita sa ajungând în stare gravă la spital după ce a pierdut sarcina.
16.02.2023 | 19:00
Momente dramatice pentru un fotbalist din SuperLiga Iubita a ajuns in stare grava la spital dupa ce a pierdut sarcina
Un jucător important din SuperLiga trece printr-un moment cu adevărat greu, iubita sa ajungând în stare gravă la spital după ce a pierdut sarcina. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Este vorba de mijlocașul Eduard Florescu, revenit în această iarnă la FC Botoșani după doar 4 luni petrecute la Universitatea Craiova.

Fotbalistul din SuperLiga trece prin clipe teribile

Fotbalistul în vârstă de 25 de ani, care a jucat trei meciuri în acest an în SuperLiga după întoarcerea la FC Botoșani, trăiește momente foarte grele, după ce iubita sa Andreea a pierdut sarcina și a ajuns în stare gravă la spital.

ADVERTISEMENT

Conform Monitorul de Botoșani, femeia în vârstă de 32 de ani a fost transportată de urgență cu elicopterul SMURD de la Botoșani la Iași, ea suferind complicații după ce a pierdut sarcina în urmă cu câteva zile.

Iubita lui Florescu a ajuns la maternitate cu o serie de complicații, medicii luând decizia că bebelușul trebuie scos de urgență pentru că sarcina era toxică pentru organism și exista riscul ca și mama să-și piardă viața.

ADVERTISEMENT

Bebelușul a fost scos la doar 22 de săptămâni cu o greutate de 500 de grame. În ciuda eforturilor medicilor nu s-a mai putut face nimic, bebelușul decedând la scurt timp. Jucătorii de la FC Botoșani sunt alături de colegul lor și au mers să doneze sânge pentru salvarea femeii.

Eduard Florescu a jucat la JO de la Tokyo

Născut la Pitești, lansat în fotbalul mare de Farul Constanța, Eduard Florescu a făcut parte din echipa României care a evoluat la Jocurile Olimpice de vară de la Tokyo sub comanda lui Mirel Rădoi, pe atunci selecționerul ”tricolorilor”.

ADVERTISEMENT

Cea mai mare perioadă a carierei și-a petrecut-o la FC Botoșani, unde era unul dintre oamenii de bază ai lui Marius Croitoru. A debutat în SuperLiga pe 2 septembrie 2018, într-un meci FCSB – FC Botoșani 2-2.

La începutul lunii septembrie, el a fost achiziționat de Universitatea Craiova, formație pentru care a semnat un contract pe doi ani, cu opțiune de prelungire pentru încă unul. Însă, Florescu nu a reușit să se impună în Bănie.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că și-a dorit să realizeze lucruri mari alături de olteni, Eduard Florescu nu a jucat decât trei meciuri în tricoul ”alb-albastru”, unul în SuperLiga și două în campionat, iar la începutul anului s-a întors la FC Botoșani.

ADVERTISEMENT
Tags: